2777
2789
خوش به حالت من همش میگم نکنه بمیرم 

منم همش ی ترسی تو وجودمه نمیدونم چیه ترس از مرگه ترس از زندگیه؟نمیفهمم چیه فقط میدونم یه ترسی تو وجودم رخنه کرده همش میخام ازش فرار کنم اما نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دیگه اصلا نمیتونستم از اضطراب بخوابم.شب و روزم معلوم نبود.

مشکلت حل شد الان هیچ دارویی نمیخوری من تازه اول راهم توروخدا راهنماییم کنید فقط مشکلم استرس تو رختخابه که لاعثه بیخابیم میشه برم روانپزشک دارو مصرف کنم؟اگه نکنم بیشتر میشه یا میتونم رو خودم کارکنم

BabyFetus Ticker
مشکلت حل شد الان هیچ دارویی نمیخوری من تازه اول راهم توروخدا راهنماییم کنید فقط مشکلم استرس تو رختخا ...

ببین چند شب به خودت تلقین خوب کن باهاش مبارزه کن یعنی بگو میرم تو جام با خیال راحت میخوابم اگه دیدی جواب نداد تا اولشه برو دکتر 

دوستانی که میل جنسیتون کم شده خجالت نکشین به دکترتون بگین یا داروتونو عوض میکنه یا یه قرصی در کنارش میده که خوب بشین...منم روم نمیشد اینجوری به دکترم گفتم پرسیدم ببخشید قرص اسنترا روی میل جنسی تاثیر داره؟گفت بله برای شما کم شده؟گفتم بله تقریبا دیگه صفر شده..گفت خب الان یه قرص مینویسم که این مشکل از بین بره....اصلا خجالت نکشین اون دکتره کارش همینه که به شما کمک کنه

بااجازه مدیر

سلام دوستان وقت بخیر 

گروه زدم واتس اپ با کمترین هزینه بیشترین اطلاعات وبیشترین جذب هارو داشته باشید.

مشاوره خصوصی هم هرکس خواست دایرکت پیام بده.

مطالبی که دراختیار شما دوستان قرار میدم:

باور*تغییر باور .*جذب*درخواست کردن *تجسم خلاق.*کلام *قدرت سوال کردن.*درمورد واقعیت خودمون*احساس*ارتباطات*تند خوانی…*هدف گذاری..*عزت نفس*توحید*ثروت*فرشتگان*سابلیمینال بیوکنزی .*بازی فراوانی *

اذکار مجرب *

خلاصه کتاب های معروف روانشناسی*

کلیپ واهنگ های انگیزشی *

برای اطلاع از قیمت خصوصی.🌹

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
بخدا همش دعا میخونم ذکر میگم صلوات میفرستم ،نمازمم ک مرتب میخونم اما انگار حالم هیچ جوره خوب نمیشه ، ...

چرا خوب میشه. حتما خوب میشه. جسم و روح و دنیا و آخرت و همه چی دست خداست. 

همین امید به من انگیزه جنگیدن داد. 

شماها بیشترتون خودتون یه شرایط خاص رو دارین و نه فرد دیگه ای (امیدوارم)

ولی مال من یه کم متفاوته. من شرایط دخترم طوری بود که اگه میخواستم اختیار ذهن و روانم رو بدم به دست وسواس، از پا درمیومدم اون وقت کسی نبود به این طفل معصوم برسه.

همسرم خیلی همراه هست اما خب کارهای بچه با مادره. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
منم همش ی ترسی تو وجودمه نمیدونم چیه ترس از مرگه ترس از زندگیه؟نمیفهمم چیه فقط میدونم یه ترسی تو وجو ...

من الان دیگه اون ترسام رفته خداروشکر درد جسمیم خوب نمیشه درد قفسه سینه دستم

مشکلت حل شد الان هیچ دارویی نمیخوری من تازه اول راهم توروخدا راهنماییم کنید فقط مشکلم استرس تو رختخا ...

رفتی دکتر؟چه دارویی بهت داده؟

به نظر من باید ریشه ای حل کنی.

درکنار داروهایی که مصرف میکنی خودت به خودت کمک کنی.به خودت ثابت کن که رختخواب و استرس هیییچ تاثیری ندارن و فقط تو ذهنت هستن.

من کنار داروهام رو خودم خیلیییی کار کردم.اره دیگه اونا رو خیلی وقته قطع کردم.ولی میگم بعد زایمانم الان تقریبا شش ماهه افسردگی زایمان گرفتم بهم سرترالین داده

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
برای باروداری مشکل نداره داروها؟

نه تحت نظر دکترم مصرف میکنم،بچه دومم و ک باردار بودم میخوردم خداروشکر سالم و باهوشه،الانم ناخواسته باردار  شدم بخاطر همین افسردگی و تغییرات هورمونی ک باعث بدتر شدنش میشه میترسیدم و اصلا نمیخاستم دیگه بچه دار شم اما نفهمیدم و شد خواستم سقط کنم ترسیدم گفتم تحمل میکنم وقتی خدا خواسته حتما حکمتی داره شاید بخاطر این طفل معصوم خدا کمکم کرد و خوب شدم