2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز خسته نباشین. در مورد اکوی قلب جنین اگه تمایل داشتین از مطالب سایت ما دیدن کنین. روی اکوی قلب جنین کلیک کنین تا به محتوای مقاله وصل بشین. با تشکر   

اولین و پرسابقه ترین مرکز غربالگری جنین در تهران با بیش از 18 سال سابقه فعالیت-تعیین زودرس جنسیت جنین در هفته 11 بارداری به بعد

خانمی من نگفتم شما حسودی گفتم اگر به جاریت حسودی کنی چون خوشگلتر شده حسود هستید قبلشم گفتم شما که حسودی نمیکنی و طبیعی هستید.چون استارتر میگفت خانما واسه اینکه از عروس بهتر شن میرن ارایشگاه ......

خانمی من نگفتم شما حسودی گفتم اگر به جاریت حسودی کنی چون خوشگلتر شده حسود هستید قبلشم گفتم شما که حس ...

اهان ببخشید من اشتباه برداشت کردم چون جمله اخرتونو  اینوری خوندم که حسود هستم اگه ناراحتتون کردم معذرت میخام چون به نظرم زندگی دو تا جاری هیچ تداخلی باهم نداره که بخان حسادت کنن

اهان ببخشید من اشتباه برداشت کردم چون جمله اخرتونو  اینوری خوندم که حسود هستم اگه ناراحتتون کرد ...

بخدا من اصلا جاری ندارم .اصلا نمیدونم خوبه داشتنش یا بد ....منظورم رو بد گفتم.عذر تقصیر