2777
2789
عنوان

من ازدواج دومم شما بودین جدا میشیدن شوهرم فقط پولداره

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 47 پست
ببین اگر جدا شدی شرایط زندگیت به لحاظ اقتصادی چطور میشه؟ و اینکه خانوادت برای اینکه بری پیششون مشکلی ...

نه اصلا اللن چند وقت پیش قهر رفتم خونه بابام اینا واقعا اذیت شدم چون نمیخواستمم به شوهرم بگم پول بزن واسم پدرمم اصلا نمیگفت اگه پولی چیزی میخوای بهم بگو چون من که روم نمیشه بهشون بگم ولی اونا ام حتی تعارف نمیکردن حتی چند باری غذا ار بیرون گرفتم خودم حساب میکدم نه حمایت مالی میکنن نه عاطفی ولی اینجا ام از نظر مالی فقط اوکی هستم ولی از بقیه چیزا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم دست شون به دهانشون میرسید.کلی طلا پس انداز داشتن و بفکر ماشین عوض کردن و خونه .

ولی جدا شدم.چون معیار و اولویت  من اخلاق وصداقت و احترام ومعیارهای دیگه بوده.ولی متاسفانه از اولش من‌با صداقت رفتم و ایشون نه.

معیار من پول و زمین و ماشین نبود.

حاضر بودم اخلاق و انسانیت داشته باشن اما پیاده باهاشون‌میرفتم میومدم یا پس انداز کنم و کنارشون کارکنم تا بتونیم به خواسته هامون‌برسیم.

بنظر من پول آسایشه آرامش نیست.

همسرم اواخر برای اینکه درمن حس عذاب وجدان ایجاد بشه و اینکه نکنه تصمیمم اشتباه باشه برای جدایی،گفتن تموم برنامه هایی که برای تو میخواستم انجام‌بدم سهم نفر بعدی میشه.

خب بشه.بخیل نیستم.خوشبخت بشن

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

بیماری بهت منتقل نکنه .دیگه این آدم از زندگی چی می‌خواهد ‌دختر بازی هاش رو کرده تا کی عیاشی .برای ه ...

آفرین من دکتر رفتم گفت شوهرت نارسیسم داره یعنی بیین با یه نفر نیست که بگم خب عاشق اون با چند نفره با اینکه با من هست ولی با دوست دختر های سابقش در ارتباط برای این که دکتر گفت مریض دست خودش نیست به خدا منم زن بدی نیستم چون یه بار شکست خوردم غذا درست میکنم خونه تمیز میکنم به خودم میرسم نمیدونم دیگه چیکار کنم 

شماره دادم بهش بیرون یعنی اون شماره داد من گرفتم

عزیزم من شوهرم پولداربودبه خاطرخیانتاش طلاق گرفتم الان پشیمونم زندگی بهدطلاق سخته بااینکه خونه وماشین وپول همه چی دارم من یواش یواش خونه روزدم به نامپول جمع کردم تجربه میگم شوهرخیانتکاراعتباری نیست نحوه ی اشناییت معلومه عادتش پس دقت کن فقط خرش کن محبت کن پول بگیربگم مردخائن به شدت بددله وشکاکه شوهرمن حتانمیزاشت تاسرکوچه برم تراس پرده زده بودولی بازم طلاق یخته برای باردوم که سخت ترمداراکن ولی پول جمع کن به خودت ودخترت برس 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

جدی زندگی اسی رویایی ب نظر اومد؟؟؟؟

نمیدونم واقعا بعضیا اینجا چه فکری میکنن ؟ خب من وقتی دارم از بدی های شوهرم میگم بابد خوبی هاشم بگم که اگه کسی خواست راهنمایی بکنه راحت این کارو انجام بده من مگه گفتم خونه ۲۰۰۰۰ کتری زده به نامم بنز خریده نه….دارم میگم ازدواج دومم بهم خیانت میکنه این زندگی رویایی هستش به قول شما!!! بعضیا مشکل دارن فک میکنن هرکسی اینجا تایپک میزنه بیکاره می‌خواد مردم اسگل کنه حتی یه درصد فک نمیکنن شاید طرف واقعا داره راستشو میگه اذیت داره میشه 

آفرین من دکتر رفتم گفت شوهرت نارسیسم داره یعنی بیین با یه نفر نیست که بگم خب عاشق اون با چند نفره با ...

دست خودش نبود دارو می‌خورد خوب بشه. دگتر برای هوس رانی همسرت توجیح پیدا گرده .

آفرین من دکتر رفتم گفت شوهرت نارسیسم داره یعنی بیین با یه نفر نیست که بگم خب عاشق اون با چند نفره با ...

من درکت میکنم شوهرمن خیانتکاربودانگاریه مرضی دارن تنوع طلب درست نمیشن مواظب باش ازاین بچه نیاریامن اشتباه کردم بچه اوردم 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

همسر منم دست شون به دهانشون میرسید.کلی طلا پس انداز داشتن و بفکر ماشین عوض کردن و خونه .ولی جدا شدم. ...

خیلی سخته واقعا و دمت گرم هرکسی نمیتونه این کارو بکنه مثلا خود من یا همون جمله آخری که بهت گفته واقعا سخته خود من بودم از لج حسادت اینکه مبادا بعد من این پولا هزینه بعدی بشه نمیرفتم واقعا بهت تبریک میگم آفرین کاش منم جسارت شمارو داشتم❤️ولی میدونی چیه من اینارو اصلا نفگتم‌که بگم پول برام مهمه من چون بدی هاشو داشتم میگفتم گفتم بذار خوبی هاشم بگم که اگه کسی می‌خواد قضاوت کنه یا راهنمایی کنه اینطوری راحت تر باشه.و اینکه من چون اصلا حمایت نمیشم از سمت خانوادم و یک بار جدا شدم و دیگه تحمل جدایی ندارم موندم تحمل میکنم انکار فقط واسه اینکه دل خودمو آروم کنم میگم بخاطر پول وایسادم 😔

دوست من زندگیش کپی شماست وهرش خیانتکاره اما خیلی پول داره

خیلی هم به دوستم خرج می‌کنه 

به نظرم تو هم پولشو خرج کن

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

تفاوت سنی زیاد باعث میشه هم رو درک نکنید 

خیانت مرد هم قابل پذیرش نیست و خیلی بده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم من شوهرم پولداربودبه خاطرخیانتاش طلاق گرفتم الان پشیمونم زندگی بهدطلاق سخته بااینکه خونه وماشی ...

آفرین دقیقا ببین من حتی زمستون ها حق پوشیدن چکمه بلند ندارم من الان متوجه میشم دلیل اینکه انقدر حساس چیه چون فکر خودشون بیماره فک میکنن همه مردا مثل خودشون هستن واقعا به منم تو این مورد ها خیلی سخت میگیزه کجا میری چی میپوشی موهاتو چرا بیرون گذاشتی و ….خودمم یه بار حدا شدم واقعا کردم زنده شدم خیلی سخته ۴ سال زمان برد تا بتونم مهرم رو بگیرم بعدم جدا بشم الانم دیگه حوصله بالا پایین کردن پله های دادگاه ندارم مرسی که بهم گفتی و واقعا ازت ممنونم بابت راهنمایی قشنگت خوشگلم ❤️😍