2777
2789
عنوان

به پولش نیاز دارم😞😔

137 بازدید | 15 پست

سلام من ۱۸ سالمه نمیتونم بیرون از خونه کار کنم

شما کاری رو سراغ ندارین ک بشه بصورت انلاین انجام داد؟

مث انجام تبلیغات تو شبکه‌های اجتماعی و به جاش دریافت کردن پورسانت

البته مطمئن باشه 

هفته‌ای ۵۰تومن هم درامد داشته باشم کافیه برام

به پولش شدیدا نیاز دارم😔

الهم صلی الله محمد و اله محمد💞

هفته ای پنجاه نیست ماهی حدود دویست هست دوسم تبلیغ میکنه تو اینستا. یه پیج آرایشی رو. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی نمیدونم چطوری. اگ جای مطمعنی پیدا کردی برای تبلیغ و اینجور چیزا بمنم بگو. همین ماهی دویست یا هفتگی ام خوبه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
اووف که اگه این خانوما می‌دونستن تو ماینر چقدر پول هست در به در دنبال کار نمیگشتن 😤

شما بگو تا بدونيم ثواب داره به خدا

عزيزم اعتقادات من به خودم مربوطه لطفا متعصب ها منو ريپلاي نكن😡باتشكر
ماهی 200 میشه هفته ای 50😬

میدونم عزیزم.منظورم اینه ک ماهیانه پرداخت میکنن. بعضیا روزانه میدن. بعضیام هفتگی 

اووف که اگه این خانوما می‌دونستن تو ماینر چقدر پول هست در به در دنبال کار نمیگشتن 😤

مگه تو ایران فیل.تر نیست؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خب خرید دستگاش پول لازم داره

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
6 تومن میدی ماهی 1/3 م در میاره کمه؟ 

خو عزیزم این بنده خدا میگه پول لازمه یعنی این پول رو نداره 😊 کسی که داره آره خوبه واردش بشه

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)