2777
2789
سلام‌عزیزم.بادکش تخمدان‌و رحم‌رفتم گرمیجات خوردم پیاده روی داشتم ..بیخیال شدم دیگه..سری اخر دکتر گفت ...

حتما عزیزم چشم 

گلم ولی من متوجه نشدم گفتی بعد از بی خیال شدن ۵ سال بعد بچه دار شدی؟ یا چه مدت زمانی ؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید شما چجوری چله بری کردین و چجوری باردار شدین

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
سلام من طبیعی ..دکتر نرفتم بادکش تخمدان و رحم رفتم گرمی خوردم هر روز پیاده روی..رژیم گرفتم ...فقط د ...

سلام عزیزم خوبی‌‌‌‌‌‌...منم کرج هستم همشهری هستیم🥰...میددنم خبلی وقته گذشته ولی تبریک میوم‌گل پسریتو....خیلی خوشحال شدم که طبیعی مامان شدی.....منم۳۷ سالمه...برای بچه دوم اقدام و خیلی وقته منتظرم...ازمایشات اینا دادم من همسرم ضعیفه‌‌‌‌..دکترا گفتن طبیعی شانس پایین ..منم از ای وی اف میترسم😔..میخاستم بگم تجربیات شما چیا بود...دکترا میدونی که فقط ناوامید میکنن البته توشون خوب هم پیدا....میخاستم بگم شما دکتر خوبی میشناسین یا ماما خونگی‌.....راستی منم  زنداداشم سر کتاب برام باز چله  داشتم برام از شهرستان یه سری چیزا فرستا د انجام دادم...دیگه توکل به خدا.....خوشحال میشم تجربه ای چسزی داری بهم بگی....و هم اینکه منو دعا کنی همشهری اسمم سمانه میدونی خودت که انتظار چقدر سخته

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

سلام‌عزیزم من گرمی میخوردم هر روز صبح ناشتا سیاهدانه وعسل یه قاشق مربا خوری..

وزنم کم کردم هر روز پیاده روی ..پیاده روی تغذیه خوب خودش برلی رشد فولیکول عالی..

دکتر فرزانه حجت عظیمه رفتم البته باردار شدم..قبل بارداری دکتر نرفتم توکل به خدا معجزه خدا بهم پسرم داد‌‌انشالله شماهم بزودی مامان میشی دوبار 

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 

استرس بهش فکر کردن بدتر رها کن ریلکس باش..درست اون ماهی که درست ما نزدیکی نداشتیم من باردار شدم ..همه اینها هحرف روزهای تخمک گذاری یا یک شب درمیان..مت و همسرم هر دو ستلم بودیم..ناباروری ناشناخته اینها دکترا گفتن..

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
سلام‌عزیزم من گرمی میخوردم هر روز صبح ناشتا سیاهدانه وعسل یه قاشق مربا خوری.. وزنم کم کردم هر روز پ ...

حالا دکتر فرزانه حجت خوب بود....خداروشکر باردار شدی و کارت نرسید میگم دکتر دیدی زیاده که فقط مهم اینه کارش خوب شه...الکی وقت هدر نده‌‌‌‌...به نظرت دکتر خوبیه چیزی شنیدی شما ازش...

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا