2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام انجام بدم کلینیک ناباروری رویش سمت تهرانپارس بنظرتون میشه میخام کلی هزینه بدم ؟ شما مشکلتو ...

منم دکتربهم گفت هزینش 16میلیون میشه.

خودم پلی کیستیکم و شوهرم اسپرمش کمه

گفت هیچ تضمینی نیست.هربار 30تا40درصد امکان موفقیتشه.

شما مشکلت چیه گلم

منم دکتربهم گفت هزینش 16میلیون میشه. خودم پلی کیستیکم و شوهرم اسپرمش کمه گفت هیچ تضمینی نیست.هربار ...

هزینه دکتر ما شش تا هفت ملیون میشه اگه بخان میکرو اینجکشن انجام بدن که ده تومن در،میاد من خودم پلی کیستیکم شوهرم برگشت رتروگراد شما کجا میخای ای وی اف کنی که انقدر ازتون میخان بگیرن

ميگما ببخشيد بي ربطه ب سوْال شما آي يو آي با آي وي اف و كاشت سه تاشونم يكيه؟

نه آی یو آی دارو تحریک تخمکگذاری استفاده میشه بعد اسپرم مرد رومیگیرن تو آزمایشگاه بامواد شستشوشون میدن و خوباش میمونه و به بدن زن انتقال میدن.

ولی آی وی اف جنینو انتقال میدن.

هزینه دکتر ما شش تا هفت ملیون میشه اگه بخان میکرو اینجکشن انجام بدن که ده تومن در،میاد من خودم پلی ک ...

هزینۂ ای وی افتون هفت میلیون میشه؟؟؟چقدر خوب

شما مرکزی که میری خصوصیه؟

خداکمکت کنه انشالله 😭شما پلی کیستیک بود بزرگترین فولیکولت چند بود و این که تو سنو نوشته کیست دارید؟

مرسی عزیزم انشاالله خدا به هممون کمک کنه🙏🙏

من تخمدانهام پراز کیستهای ریزه که دکتر گفت تا آخر عمر باهاته. من متفورمین مصرف میکنم که یکی از تخمدانها کیستاش خیلی کمتر شده.البته من سه بار باردارشدم با لتروزل که سقط شدن

نه آی یو آی دارو تحریک تخمکگذاری استفاده میشه بعد اسپرم مرد رومیگیرن تو آزمایشگاه بامواد شستشوشون می ...

ممنون

يعني اي وي اف

اسپرم مرد و تخمك زن رو ميگيرن كاشت ميدن جنين ك شد انتقالش ميدن تو رحم مادر؟؟؟

ممنون يعني اي وي اف اسپرم مرد و تخمك زن رو ميگيرن كاشت ميدن جنين ك شد انتقالش ميدن تو رحم مادر؟؟؟

آره جنین سه روزه یا پنج روزه رو انتقال میدن

البته بستگی به مشکل ناباروری زوج داره

بعضیا به تخمک اهدایی بعضیا به جنین اهدایی نیاز دارن

آره جنین سه روزه یا پنج روزه رو انتقال میدن البته بستگی به مشکل ناباروری زوج داره بعضیا به تخمک اه ...

عززززيزم 

وااااي بميرم الهي تخمك اهدايي سخته براي مادر ،وقتي فك كنه اسپرم ازشوهرشه ولي تخمك ازخودش نيس

اي خداااا ب حق امام حسين هيچكسشو ازبچه دارشدن نااميد نكن😞