2777
2789

سلام من با خواستگارم تو جلسه اول حرف زدم .الان مامانم میگه با هم حرف بزنید پشت تلفن .منم نمیدونم چه حرفایی بزنم .میشه کمک کنید

خوشبختی شاید تو صفحه بعد باشه .نبند کتابو😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صحبت کردم خیلی حرفا زدیم قول و قرار گذاشتیم قول داد خوشبختم کنه جواب مثبتو ازم گرفت و یه تاریخ مشخص کردیم😍ممنون که منو بردی به گذشته و روزای خوشم

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖

از همه چی بگو اخلاقت حساسیت هات خط قرمزات چیا خیلی برات مهمه از چه موصوعی خیلی بدت میاد همه رو بگو از اون اقا هم بخواه که بگه بگه خط قرمزش چیه حساسیت هاش چیه چی براش مهمه

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند

درست میگه دوستمون‌چت کنید که خجالتم‌نکشی

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖

من خیلی حرف زدم ولی دوست بودیم آخه...از همه چی حرف میزدیم زودیم تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم😂😂😂یعنی شاید باورت نشه هفته اول ولی خوردیم به محرم و صفر نشد بیاد خواستگاری🤣🤣🤣

ببین هر سری یه موضوع انتخاب کن که بیشتر بشناسیش دیگه

راجعبه معاشرت با مردم،مهمونی،سفر،خرج کردن که از هر کدوم بتونی بفهمی چه جور ادمیه.منظورم اینه بفهمی خسیسه یا نه،یا مردم گریزه یانه، شکاک یا...خلاصه اینجور خرفا دیگه

😍😍😍

خب اول مرد شروع میکنه

یکم ک راه افتادین بپرس از چیزای محتلف ازچیزایی ک دوس داری بگو بگو اهل تتفریحی برات مهمه زندگیت اینطوری باشه اونطوری باشه همسرت به فکرت باشه زندگی عاشقانه دوسداری  یا نه سردی

از اینکه اهل مهمونی رفتن هستی یا نه سرکاررفتن رو دپس داری یانه

خط قرمزاتو بگو

از چی خیلی بدت میاد چمیدونم دروغه دادزدنه دعوا کردن 

پرخاشگریه هرچیه

درمورد حجابت صحبت کن دیدشو نشبت به ادما بدون

اینکه کینه ای هست یا نه مهربون هست یانه

چقد میخوابه و توجقد میخوابی مهمه 

اها رفیق بازی هست یا نه مسافرت مجردی هست یانه و به شما این حقو کیده یا نه

و یه فاکتورخیلی مهم سعی کن یکاریک نی عصبی بشه و واکنششو ببین حتمن

از همه چی بگو اخلاقت حساسیت هات خط قرمزات چیا خیلی برات مهمه از چه موصوعی خیلی بدت میاد همه رو بگو ا ...

اهان ممنون رو کاغذ مینویسم موقع تلفن کردن نگاش کنم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2269033&slug=چند-نکته-که-خوبه-خانوما-توی-خاستگاری-رعایت-کنندبا-تجربه-ها-بیان&postId=104779058

صفحه ۳ و ۴ 

این تاپیک رو بخون

کامل نوشتم از خواستگارتون چه سوالاتی قبل ازدواج حتما بپرسید

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خب اول مرد شروع میکنه یکم ک راه افتادین بپرس از چیزای محتلف ازچیزایی ک دوس داری بگو بگو اهل تتفریحی ...

ممنون .خیلی خوب بود حرفتون😀

از اینکه اخلاقیات برات چقدر مهمه

حریم شخصی که نیاز داری 

احترام متقابل به خانواده های هم

اینکه مشکلات رو خودتون حل کنید و به خانواده نکشانید

موقع مشکلات و دعوا احترام هم رو نگه دارید و نزارید پرده های حیا پاره بشه

صداقت فوق العاده مهمه

خدایا خودت کمکم کن 
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2269033&slug=چند-نکته-که-خوبه-خانوما-توی-خا ...

تاپیکتون خیلی خوب بود .الان که تا صفحه18 خوندم خیلی چیزا یاد گرفتم😊😊