2777
2789

سلام. 

14 شهریور زایمان کردم، پرستار بهم یه قطره ی بینی داد و من فکر کردم برای وقتیه که نوزادم مریضه، برای همینم دوبار بیشتر براش نریختم . اونم چون عطسه زیاد می‌کرد. 

الآن چند روزه که چشمش ترشحات زرد رنگ داره. 

در حدی که خشک میشه و چشمش بسته میشه. 

مجرای اشکیش بازه. 

جایی خوندم که قطره رو باید داخل بینی بریزیم تا ترشحاتی که باید خارج بشه، از طریق بینی خارج بشه و اگه نریزیم از طریق چشم خارج میشه.

این مطلب چه قدر درسته؟ 

کسی تا حالا چشم بچش اینجوری بوده؟ 

چیکار باید بکنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم ،باید ببری دکتر یه قطره استریل چشم میده،با یه پماد باکتی ماید،به اصطلاح عفونته،حالا نترسی،یه هفته می ریزی سریع خوب میشه،

مادر شوهر من وقتی  پی پی بچه ام رو می شست ،با همون دستم صورتش رو میشست ،بچه ام چشمش اینطوری شد

عزیزم اون  چشمش که چرک میکنه بهش میگن قی کردن یعنی انسداد مجرای اشکی خیلیی از نوزادا هستن..  ببر چشم پزشک راهنماییت کنه . باید مجرای اشکیش رو ماساژ بدی و یه پماد هم هست با قطره بزنی تا  یکسالگی فرصته با ماساژ و اینا خوب بشه که اغلبم خوب میشه ولی اگه بعد ۱ سال خوب نشد باید دکتر میل بزنه دختر منم بود هر دو چشمش راستی ۶ ماهگی خوب شد  چپی خوب نشد میل زدن

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

اصلا این چیزا نیست

ببرش دکتر عصری

چون ممکنه ویروسی باشه ممکنه ها نه صد درصد

دختر من دو سال قبل قی میکرد دکتر گفت خیلیم خطرناکه و قرنیرو از بین میبره یک ویروس بود

شمام ببر دکتر نشون بده دکتر چشم اطفال بردم من

حالا یا چشم ببر یا اطفال

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

نه خانوم ...این قطره رو نریزی که مشکلی برای چشم ایجاد نمیشه که...این قطره رینوسالتین هست که برای  باز کردن مجرای تنفسی بچه هست و نوزاد راحت تر میتونه نفس بکشه...

فکر کن قدیما که این قطره رو تو بینی بچه نمیچکوندن پس همه بچه ها باید چشماشون  بسته میشد که....

نه جانم...

ببرش دکتر قطره میده برای چشمش...بریزی تو چشمش مشکلش حل میشه.پسر منم همی مشکل براش ایجاد شد و از فرط عفونت چشمش باز نمیشد و حتی پلکش ورم کرد. ولی با دارو سریع خوب میشه...اصلا نگران نباش...

ورای حد تقریر است شرح آرزومندی....
آخه قطره رو دکتر بیمارستان تأیید کرد

خوب تا اونجا که من میدونم یه قطره ساده هست و اب نمک هست که به رینوسالتین معروفه یا همون سدیم کلراید...که البته اسپری اش هم هست و نسبت به قطره بازم بهتره. و برای باز کردن مجرای تنفسی است. در ضمن مجرای تنفسی و اشکی که به هم راه ندارند که...که مثلا یه قطره تو بینی بریزید و بخواد چشم رو شستشو بده و یا بر عکس...

حالا شاید برای نوزاد شما چیز دیگه ای دادند...

اما در کل مشکل نوزاد شما چیز خاصی نیست و با یه قطره چشمی و پماد چشمی برطرف میشه گلم.

ورای حد تقریر است شرح آرزومندی....
خوب تا اونجا که من میدونم یه قطره ساده هست و اب نمک هست که به رینوسالتین معروفه یا همون سدیم کلراید. ...

نمی دونم صحت مطلبو. اما نوشته بود یه سری ترشحات باید از طریق بینی اوایل تولد خارج بشه اگه نشه از چشم خارج میشه. 

وای قطره و پمادو چجوری بزنم آخه؟ 😭😭😭😭😭