2777
2789
عنوان

بچه ها داغوووووووووووووونم تو روخدا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 36 پست
مامانش خیلیییییی دخالت میکنه همش شوهرمو پر میکنه همش دنبال اینن که از کاه کوه بسازن هم شوهرم هم ماما ...

اگه‌اینجوریه‌منتظرزنگش‌نباش‌،چون‌تاخونه‌مادرشه‌فک‌نکنم‌خبری‌بشه‌،یه‌زنگ‌بهش‌بزن‌‌اگه‌زندگی‌وشوهرتودوس‌داری‌ببین‌چی‌میگه

اگه‌اینجوریه‌منتظرزنگش‌نباش‌،چون‌تاخونه‌مادرشه‌فک‌نکنم‌خبری‌بشه‌،یه‌زنگ‌بهش‌بزن‌‌اگه‌زندگی‌وشوهرتودو ...

خونه خودمونه....تعطیلان رفت شهرستان و برگشت.برگشته من که زنگ نمیزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجازودمیگن بروطلاق بگیرولی اگه واقعاغیرازاین دعواشوهرت آدم پاک ومهربونیه بیشترفکرکن وعجولانه تصمیم نگیرتودعوادوطرف مقصرن بعدم همه تادوسه سال اول دعوادارن ماهم یه دعواهایی داشتیم اول زندگی که منم اگه یکی پشتم بودمیرفتم ولی من حتی نمیذاشتم خانوادش که نزدیکمون بودن بفهمن تودعوااصلاجوابشونمیدادم میذاشتم دوروزکه میگذشت میه موقع که میدیدم حالش خوبه حسابی حرفاموبهش میزدم اونجوری نه بهم بی حرمتی میشدوهم جوابشوداده بودم حالاهم لطفاهیچ کاری نکن تاخودش بیاد بشین حسابی باهاش حرف بزن 

خونه خودمونه....تعطیلان رفت شهرستان و برگشت.برگشته من که زنگ نمیزنم

خب‌اگه‌نمیخوایی‌زنگ‌بزنی‌پس‌چراسوال‌کردی‌،‌اینطوری‌که‌شرایط‌خودتوسخت‌ترمیکنی‌ادمی‌که‌زندگیشو‌دوس‌داره‌‌تلاش‌میکنه‌وحفظش‌میکنه‌،بایددلیل‌خودتوبگی‌وحرفش‌روبشنوی‌،

عزیزم اینجازودمیگن بروطلاق بگیرولی اگه واقعاغیرازاین دعواشوهرت آدم پاک ومهربونیه بیشترفکرکن وعجولانه ...

مرسییییییی بابت دلسوزیت عزیزم.الان چیکار کنم بنظرت؟من زندگیمو دوس دارم ولی شوهرم کودکانه رفتار میکنه