با شوهرم قبل تعطیلات دعوامون شد اونم منو کتک زد و در زودپزو شکست و شبانه رفت شهرستان بعدم به بابام زنگ زد که دیگه نمیتونم با دخترت زندگی کنم بابام اینام مسافرت بودن بنده خداها بخاطر دعوا ما برگشتن منم رفتم خونه بابام .الان 10 روزه قهریم نه زنگ میزنه نه پیام نه هیچی.بنظرتون چکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اینجازودمیگن بروطلاق بگیرولی اگه واقعاغیرازاین دعواشوهرت آدم پاک ومهربونیه بیشترفکرکن وعجولانه تصمیم نگیرتودعوادوطرف مقصرن بعدم همه تادوسه سال اول دعوادارن ماهم یه دعواهایی داشتیم اول زندگی که منم اگه یکی پشتم بودمیرفتم ولی من حتی نمیذاشتم خانوادش که نزدیکمون بودن بفهمن تودعوااصلاجوابشونمیدادم میذاشتم دوروزکه میگذشت میه موقع که میدیدم حالش خوبه حسابی حرفاموبهش میزدم اونجوری نه بهم بی حرمتی میشدوهم جوابشوداده بودم حالاهم لطفاهیچ کاری نکن تاخودش بیاد بشین حسابی باهاش حرف بزن