2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سینه هام خیلی کوچیک بود حالا که حامله شدم خیلی خوب شده، البته این راهو به کسی پیشنهاد نمی کنم &nb ...

سینه ای که با بارداری بزرگ شه بعداز شیردهی خبلی بد وشل و ول میشه

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
اگه شعورداشتی نمیومدی توسایت بگی شوهرم سینمومیماله

😂😂وای خدا این دیگه از شخصیت و ذهن خراب شماس که جمله منو اینجور واسه خودت تفسیر کردی ....روز خوب و حال خوبمو نمیخام با حرفای چرت یه ادم پر از عقده خراب کنم برو بسلامت برو با افکارت خوش باش ✋

من سینه هام خیلی کوچکه تو بارداری زیاد بزرگ نشد.12کیلو وزن اضافه کردم بزگ نشد.فقط تا یک ماه اول شیردهی خیلی بزرگ شد وتمام.دلم میخواد عمل کنم ولی روم نمیشه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

سمت قرص ورژیم خودسرانه نرو عوازض داره 

من سینه هام شل بود وبزرگ ازدوره های عیت کردن خانم ساداتی استفاده کردم کارشون عالیه دوماه طدل کشید با وززش میدم درمنزل انجام میدادم کلا فیت وسفت شده روبه بالا 

ازمن دوماهه کلا 90گرفت  هرروزم پیگیرم بود واقعا ارزش دلره هیچی نگرفت  من راض ی بودم اگرهزینه مشکلت نیست یبارهزینه کن 

ایدی تل گرلمشون واسه مشاوره بهت میدم PPPPP_e@