2777
2789
عنوان

دفع لخته در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5367 بازدید | 98 پست
من ازاول شوهرم برام میزد

اجی منم باید همین کارو کنم...بلده ولی هی مادرم میگه نه خطرناکه پرستار بیاد

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی منم باید همین کارو کنم...بلده ولی هی مادرم میگه نه خطرناکه پرستار بیاد

منم شوهرم ازمامانم یادگرفت مامانم پرستاره... من تااخرهفته12نزدیک150پروژسرون زدم. الانم هردوهفته آمپول پرولوتون میزنم

اره امپول پرولوتون راجبش با دکترم حرف زدم و گفت هفته های پایین نمیشه...باید شوهرم بزنه چاره ایی نیس

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔
ممنونم عزیزم چشم حتما

سلام منم هماتوم دارم هفته ی پیش پنج صبح پاشدم دیدم جام کلا خون شده خونریزی کرده بودم شدید زود رفتم دستشویی تاخودمو برسونم دستشویی همه جارو کثیف کرده بودم همین که رسیدم دستشویی یه لخته ی بزرگ دفع شد گفت صددرصد جفت بود رفتم زود دکتر وسونو گفتن هماتومه باید استراحت کنی از اون روز استراحت مطلقم حتی غذامم خوابیده میخورم ولی اصلا لک بینیم قطع نشده هرروز لک قهوه ای و لخته میبینم و گاهی هم خون روشن ...خیلی میترسم ای کاش این روزا بگذره 

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
سلام منم هماتوم دارم هفته ی پیش پنج صبح پاشدم دیدم جام کلا خون شده خونریزی کرده بودم شدید زود رفتم د ...

عزیزم منم اولین بارتوخواب به خونریزی افتادم صبح که پاشدم گفتم هرچی بوددیگه رفته بعدکه رفتم سونوگفت هماتوم.منم4تا5هفته همین جوری بودم. استرس نداشته باش. 

عزیزم منم اولین بارتوخواب به خونریزی افتادم صبح که پاشدم گفتم هرچی بوددیگه رفته بعدکه رفتم سونوگفت ه ...

خیلی ممنون از ارامشت چشم ...اخه هی منتظرم قطع بشه انوکساپارین هامو بزنم اسپرین هامو بخورم که اصلا قطع نمیشه ۱ مهر میرم سونو غربالگری تاببینم چی میشه ایشالا جذب بشه تااون موقع البته فک کنم مال من دفع میشه مثل اسی 

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤