2777
2789

اگر کسی میخواد بره خواهشاااا نره 

حتی جلسه اول

جوری مغزتو شستشو میدن که خودت نمیدونی چجور باید بیرون بیای 

بنظرم بیشتر این شرکت ها همین طورن

هرکس هم تجربه ای داره از این شرکت یا شرکت های دیگه حتما بگه

یعنی چی

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

من خاک برسربیزبودم ۱۲میلیون ضرردادم گوشی موبایل لبتاپ پول دانشگاه کلی کارکرده بودم شده بود۶تاالنگودستبنددوجفت گوشواره همرودادم رفت اهان دوربینم بودیعنی خاک برسرم😭

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی

یعنی اینکه همشون کلاه بردارین 

با کلک جوری بهت میگن که این ماه به این مقدار پول خرید بزن حتما میفروشی 

یا پرزنت انجام بده فامیل و دوست و اشنا  که پیششون سکه ی یه پول میشی از بس کارشون کلاهبرداریه

من خاک برسربیزبودم ۱۲میلیون ضرردادم گوشی موبایل لبتاپ پول دانشگاه کلی کارکرده بودم شده بود۶تاالنگودس ...

واییی چه بد خدا لعنتشون کنه که واسه پورسانت همچین کارایی رو میکنن 

جالب اینجاست هیچکس هم محصولاتشون رو محصول مرغوب حساب نمیکنه 

پنبه ریز محصولااتش آشغاله 

یعنی اینکه همشون کلاه بردارین  با کلک جوری بهت میگن که این ماه به این مقدار پول خرید بزن حتما ...

ااا اره اره درواقع همون هرمی ها هستن 

انواع متخلف داره ، قانونی هم نیستنا ، مثل مارکتینگ بود چی بود مشهد یه مدت رو بورس بود 

اره اگه بری توش دیگه نمیتونی دربیای عین باتلاق میمونه هرجابری پیدات میکنن دست میزارن تونقطه ضعفت که بازبیارنت مثلاروزاول هدفتومیپرسن بدترین هدفتومثلاتومیگی عمل پدرم ازاون یه روزبرعلیه تواستفاده میکنن میگن تواینقدحقیری نمیتونی خرج عمل پدرتوبدی 

یه باریادم لیدرمابه مادختراگفت شماتونستین این ماه خریدبزنیدکه زدین خودتونوثابت کردین اگه نزدین عین دستمال کاغذی فقط به درد س ک س میخورین دیگه همین شدمن نرفتم تازه کلی ام دعوام شدباهاش

واییی چه بد خدا لعنتشون کنه که واسه پورسانت همچین کارایی رو میکنن  جالب اینجاست هیچکس هم محصول ...

اره به خداالان یادم میفته دق میکنم

ینی بازاریاب بشی ولی سرمایه از خودت باشه؟

گل کوئیست قدیم خریدکنی بعدزیرمجموعه بگیری تامام

اره اگه بری توش دیگه نمیتونی دربیای عین باتلاق میمونه هرجابری پیدات میکنن دست میزارن تونقطه ضعفت که ...

همین دیگه ماهااا میشیم پله ی موفقیت اون اشغالااا

بخدا دوست دارم اتیش بزنم اون خراب شده رو

همین دیگه ماهااا میشیم پله ی موفقیت اون اشغالااا بخدا دوست دارم اتیش بزنم اون خراب شده رو

چندوقت کارکردی

چندوقت کارکردی

چند ماه بودم ولی دستشون واسم رو نشده بود 

که چه ادم هایی هستن با اموزش گذاشتن برای من میخواستن که محصول زیاد بخرم 

اخرش هم به هدفشون رسیدن 2 تومن جنس اشغالی خریدم خداا لعنتشون کنه 

خدا میدوونه به سختی پول رو هم جور کردم 

😔

چند ماه بودم ولی دستشون واسم رو نشده بود  که چه ادم هایی هستن با اموزش گذاشتن برای من میخواستن ...

من۱۲میلیون دادم هوانزدیک ۱سال کارکردم