فهيمه٢٤ مدیر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 388 عنوان با شوهرم دعوای شدیدی کردیم منم خودمو زخمی کردم | مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 97 پست سلام😢😭با شوهرم دعوا کردیم سر بددهنیش و فحش دادنش دیگه اعصابم نکشید ظرفایی که دم دست بود زدم شکستم با یه تیکه شیشه دستمم زخمی کردم خیلی ناراحت ام بخوایین عکسم میدم😔 1398/06/26 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hoda_banoo عضویت: 1396/04/17 تعداد پست: 3131 امروز اصلا خون به مغزم نرسید دلم میخواست همون لحظه تموم شه زندگیم حالم بده واقعا به خا ... چند روز بگذره حالت دوباره خوب میشه و بعد آشتی این حس الانت کاملا برعکس میشه. الان سعی کن آروم باشی، ظرف هم فدای سرت بهترشو میخری بعدا❤ باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
فهيمه٢٤ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 388 چند روز بگذره حالت دوباره خوب میشه و بعد آشتی این حس الانت کاملا برعکس میشه. الان سعی کن آروم باشی، ... 😭😭😭😭😭😭دها کن واسم
hoda_banoo عضویت: 1396/04/17 تعداد پست: 3131 😭😭😭😭😭😭دها کن واسم باشه عزیزم، خوب میشی به خودت حس بد تلقین نکن. دعوا و روز بد تو زندگی همه پیش میاد. انشالله خیلی زود همه چی درست میشه باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
loiliol عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 1996 اگه مرد میشدی از اونا میشدی که دست بزن دارن نه زنم بغل میکردم میشوندم روپام میگفتم خانومم دارندارم نفسم به حرف اقایی گوش کن دل اقاییو شاد کن باشه بعد خواستموذمطرح میکردمو از پیشونیش میبوسیدمو محکم بغلش میکردم خدایا هزاربارتورشکر بخاطر اتفاقای خوبی که قرار برام بیوفته....
وکیل۱۲۳ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 864 تروخدا یکم کمک کنین بهم چیکار کنم اخه دوس ندارم فحش بده و عصبانی بشه زود صبرت رو بالا ببر و جایی که می بینی بحث داره بالا می کشه روزه سکوت بگیر سکوت کردن به معنی شکست نیست بلکه سر موقع مناسب جوابش رو میدی .تجربه و بررسی تاریخ نشون داده این طور آدما درست بشو نیستند فقط می تونی با روشی که گفتم زندگیت رو قابل تحمل کنی . وکیل هستم . هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ رام بپرسید .@vakil_s
دلال21 عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 1512 جیش تو چایی واسه محبت سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه میخواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂
هلیا۷۲ عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 429 نه زنم بغل میکردم میشوندم روپام میگفتم خانومم دارندارم نفسم به حرف اقایی گوش کن دل اقاییو شاد کن باش ... ایول لایک داری😍
اکول عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 18106 قرص فلوکستین بده هر روز بخوره تو شربت بده نفهمه،،، بدون عوارض و آرام بخش