2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای شدیدی کردیم منم خودمو زخمی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 97 پست
بچه ها حالم خوب نیست 😔😢

بابابیخیال باش من اینقددعواکردم به طوروحشتناک اگه بگم خندت میگیره اصلابزاربگم حالت خوب شه😁 توعقدیه باردعوامون شداون شبم شوهرم موتوراورده منم هی گفتم نگه دارپیاده میشم واینسادخودموانداختم پایین وای اولش کشاله رانم دردگرفت فکرکردم هیچی نیست رفتیم خونه دیدم جورابم خونیه دراوردم دیدم وای خداناخن شست پام کلابرگشته😢😂😂😂بازم بگم😉😉😉

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
من حرصمو باید با زدن خالی کنم که نمیتونم شوهرمو بزنم حرصم خالی نمیشه خودمو منفجر میکنم

به یه صندلی کت یابلوزشوهرتوبپوشون بایه بالشت بیفت به جون صندلی انقدربزن تاآروم بشی ازهرکی ناراحتی همین کاروانجام بده خیلی خوبه اینجوری عقده هات خالی میشه وزودتربه آرامش میرسی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردم سرم داره میترکه  اما اصلا خوب نشد

پاشو برو حموم یه دوش آب گرم بگیر بعد بیا بیرون باز یه مسکن بخور و سرت رو با یه دستمال نرم بپیچ و بخواب. میتونی موزیک آرامبخش هم از گوگل دانلود کنی و اونو گوش بدی قبل خواب

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
من به بار خیلی عصبی بودم انقدر خودم رو زدم. تا چند روز جای انگستام رو پاهام کبوده شده بود. انقدر تو ...

منم همین شانس اوردم انگشترنداشتم والا داغون نرمیشدصورتم

شوهرم اصلاهنگ کرد

امضا ندارم انگشت میزنم☝
قطعا زنی که از طرف مردی تحقیر بشه فحش پدز بفهمه،،، به مادرش فحش ناموسی بدن،،، از لحاظ روانی بهم میری ...

بله. دلیلش مصلما رفتار شوهرش بوده. ولی به هر حال الان باید خودش رو درمان کنه تا بیشتر از این به خودش آسیب نرسونده

خوردم سرم داره میترکه  اما اصلا خوب نشد

گوشیتوخاموش کنی سردردت خوب میشه برویه اتاق دیگه سرتم بادستمال ببندیه جای خنک وتاریک وساکت به هیچی فکرنکن فقط بخواب 😴

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چه خطرناکی تو 

دیدی حالاشوهرم خیلی توعقدعصبی بودمنم ساکت اوایل دیدم نه نمیشه زدم رودستش عصبی ترازاون شدم الان اون ارومه من شلوغ تودعواها😁

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶