2777
2789
عنوان

کادو چی بخره

87 بازدید | 12 پست

سلام به همگی. لطفا مجردا بگن😉متاهلا هم کمک کنین. داداشم با دوس دخترش باهم دعوا کردن. فردا میخاد بره گیلان دیدنش ازم میپرسه هدیه چی براش بخرم. گرون هم نباشه. بنظرتون چی خوبه؟

باید معلوم شه ب چ قصدی میره ... ب قصد دیدن ک ی شاخه گل کافیه 

ب قصد کردن باسه هدیه سنگین میشه در حد طلا و اینا 

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دستبند یا پلاک یا انگشتر نقره 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

اول بگو دوس دخترش کجای گیلانیه؟

واینکه خودتون کجایی هستید؟

قطعا باید یکم سوغاتی شهر خودشونو براش ببره مخصوصن اگ خانواده دختر درجریان دوستیشون باشن

دومن چندشاخه گل طبیعی چون باهم قهرن برای اشتی بخره

و ی هدیه که بستگی به سلیقه دخترخانوم و برادرته میتونه ادکلن باشه یا یکم وسایل ارایش یا ی شال یا ماگ یا لباس یا کتاب 

اگ دختر خودتون بود یا خواهر خودتونم این حرفو میزدید؟ اگ قصدشون جدیه اقا پسر وظیفه داره براش کادو بخ ...

اره عزیزم

من خودم مجردم و هیچ انتظار مادی نداشتم از طرفم.

برای اشتی هم گل میخرن.

اره عزیزم من خودم مجردم و هیچ انتظار مادی نداشتم از طرفم. برای اشتی هم گل میخرن.

ببخشیدا ولی قرار نیست چون شما انتظار نداشته باشی از نامزدت ایشون براتون هدیه نخرن یا اینکه دیگران انتظار نداشته باشن 

ببخشیدا ولی قرار نیست چون شما انتظار نداشته باشی از نامزدت ایشون براتون هدیه نخرن یا اینکه دیگران ان ...

عزیزم ایشون نظر خواستن و من نظر خودمو دادم.

قرار نیست طبق نظر من تصمیم بگیرن.

انشالله هر تصمیمی میگیرن دلشون شاد باشه و عشقشون پایدار