2777
2789
عنوان

عوض ارضاشدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 112 پست
تخم مرغ و نبات برای چه مشگلی هست؟ 

بچه دار شدن 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته این واسه بعد بارداری هست تا بچه رو رحم نگه داره 

من بچه ام نمی ماند سقط میکردم . قبل بارداری خوردم . دارچین بعد بارداری باعث سقط میشه در جریان باشید

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......
من برا خودم دو زرده تخم مرغ را زدم برا همین گفتم همکارم دکتر رفته بود حتی دکتر متخصص زنان هم بهش گف ...

بله این روشها هم هست 

ولی اول باید اسپرم همسر قوی باشه بعد رحم پاکسازی بشه و بعد بارداری یا بعد اقدام اینو انجام داد

منظورم اینه اگه خانوم مشگل داشته باشه به درد می خوره یا آقا مشگل داشته باشه؟ 

خانم بخوره 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
۲ ساله ولی همه ی دکترا ناامیدم کردن و کاش حرف نمیشنیدم و اینقدر بهم ترحم نمیکردن😭

عزیزم منم سه ساله مشکلت چی هست ؟ای وی اف انجام دادی ؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
من بچه ام نمی ماند سقط میکردم . قبل بارداری خوردم . دارچین بعد بارداری باعث سقط میشه در جریان باشید

بله من پایین جواب رو دادم 

رحم شما بچه رو نگه نمیداشته به خاطر رطوبت بالای رحم بوده و رحم شما سرد بوده 

عزیزم منم سه ساله مشکلت چی هست ؟ای وی اف انجام دادی ؟

دکتر گفت آمپولا چینی شدن درصد جواب پایینه اندومتریوز دارم و تنبلی 

بله زرده تخم مرغ خام . محلی باشه

از نبات هم بگو