حس مادرانم و تجربه ی اینکه منم مادر بشم از خدا خواستم عمرم رو بگیره باخدا معامله کردم که من مادر بشم عوضش سر زاییدن بمیرم بهتر از حسرت چیزیه که نداری و به خاطرش بیماری روحی بگیری و حرف بشنوی
برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
الهی عزیزم چرا ایشالله بچت زیر سایه خودت بزرگ بشه اخه چرا انقد ناامیدی
کاش همه میفهمیدن اونی بچه دار نمیشه خودش رنج خودش رو داره نیازی نیست حرف بارش کنی
برات صلوات فرستادم ولی ان شا الله صحیح و سلامت باشی و عاقبت به خیری فرزندت رو ببینی و لذت ببری
مرسی
اولا ک دور از جونت.دوما چقد خودخواهی ک بخاطر آرزوی خودت میخوای یه بچه ی بیگناه بی مادر بزرگ بشه عزی ...
خداکنه شما برام دعا کن شاید خدا شنید
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ای خداااا نگووووو منم پنج ساله تو حسرتشم 😭😭😭😭😭
خیلی سخته😭