2777
2789
عنوان

عوض ارضاشدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 112 پست
من 9ساله هنوز امیددارم....😢

بمیرم برات

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا این ماه مامان بشی عزیزم

ایشالله...قربونت

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
۲ ساله ولی همه ی دکترا ناامیدم کردن و کاش حرف نمیشنیدم و اینقدر بهم ترحم نمیکردن😭

عزییییییزم

امیدت به خدا باشه نه فقط دکترا

بگو ببینم راه حلی مثهiui یا ivfنمیشه؟ 

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
الهی عزیزم چرا  ایشالله بچت زیر سایه خودت بزرگ بشه  اخه چرا انقد ناامیدی

کاش همه میفهمیدن اونی بچه دار نمیشه خودش رنج خودش رو داره نیازی نیست حرف بارش کنی

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
برات صلوات فرستادم ولی ان شا الله صحیح و سلامت باشی و عاقبت به خیری فرزندت رو ببینی و لذت ببری

مرسی 

عوض ارضا شدنِ حس ِمادرانم از خدا خواستم... عنوان مخاطب جذب كننده ايه🤔

اخه خب بد نوشته دیگه😁

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
اولا ک دور از جونت.دوما چقد خودخواهی ک بخاطر آرزوی خودت میخوای یه بچه ی بیگناه بی مادر بزرگ بشه عزی ...

خداکنه شما برام دعا کن شاید خدا شنید 

کاش همه میفهمیدن اونی بچه دار نمیشه خودش رنج خودش رو داره نیازی نیست حرف بارش کنی

اخه تو نباید انقد حرف اطرافیان برات مهم باشه وقتی سطح شعور و درکشون همینه .

درکت میکنم خدا خیلی بخشندس ناامید نباش

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ای خداااا نگووووو  منم پنج ساله تو حسرتشم 😭😭😭😭😭

خیلی سخته😭