2777
2789
عنوان

عوض ارضاشدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد لوس

خدا کنه هیچ زمانی تو شرایط من قرار نگیری

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

با این حجم از کم آوردن سعی کن بچه دار نشی 

آخه یه مادر میدونی چقدر باید با ناملایمات  زندگی بجنگه

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

عزیزم زیارت عاشورا بخون ، از امام حسین بخواه شفاعتت کنه 

اینجوریم نگو ، ایشالا بچه دار میشی ، ایشالا سایتم همیشه بالاسرش باشه 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
وا خدا نکنه از درگاه خدا ناامید نشو برای ارامش قلبت دعا میکنم گلی

مرسی 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
خدانکنه ایشالا خودت بالاسر بچت باشی وبزرگش کنی ولی ببخش عنوانت😂😂😂

معنی عنوانش چیه!! 

چرا ننیفهمم ربطشو ب متن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
سالش مهم نیست مهم اینکه تحمل شنیدن حرف رو ندارم😭

به خدا  اندازه من حرف نشنیدی....

هرکی منو میبینه درو همسایه بهم میگن خدا دامنت سبز کنه خواهرشوهرم بچه داره خونواده همسرم خودشون براش میکشن...حتی شوهرم براش یه عالمه چیز میگیره ولی تحملم ....چه کنم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥