2777
2789
عنوان

خانمای شهرک پردیس بیاین لطفاً

130 بازدید | 14 پست

سلام، یکی از فامیلامون گفته برای پیدا کردن کار میخواد بره تهران.گوشیشم نبرده بعد از ۴/۵روز با گوشی یه بنده خدایی زنگ زده میگه من رودهن هستم تو کارگاه تولیدی مبل فکر کنم یافتاباد اگه اشتباه نکنم... کسی می‌دونه چطور جایی هستش؟اصلا کجای تهرانه؟خانوادش خیلی نگران هستن...

بالاخره رودهن هست یا یافت اباد؟ اینا دو سمت متفاوت تهرانم .

شهرک پردیس تو رودهن هست 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بالاخره رودهن هست یا یافت اباد؟ اینا دو سمت متفاوت تهرانم . شهرک پردیس تو رودهن هست 

وااااا..... جدی!؟میگفت مبل یافتاباد ک تلویزیون تبلیغ می‌کنه..گفته پردیس بین رودهن و فومن اگه اشتباه نکنم.. میگه یه شهرک خیلی بزرگی هستش ک فقط مبل میسازن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یافت آباد مبل فروشی زیاده که جنوب  غربی تهرانه.

شهرک پردیس تو شرق تهران رودهن هست.

نمی‌دونم والله

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

دوتاشو مخلوط کرده .

تو گوگل سرچ کن .یافت آباد .

بعد شهرک پردیس رودهن .

میبینی دو جای متفاوت با فاصله غربو شرقه .

می‌گفت مبل های یافت آباد رو اینجا میسازن!

میرن شرق مبلای غربو میسازن؟ شاید .چی بگم؟ شاید کارگاهشون شرقه ، فروششون غرب .

وااااا..... جدی!؟میگفت مبل یافتاباد ک تلویزیون تبلیغ می‌کنه..گفته پردیس بین رودهن و فومن اگه اشتباه ...

فومن که تو گیلانه، شاید جاجرود باشه که پره تولیدیه مبله من خودم ساکن پردیسم

❤️❤️❤️
سلام میدونی قیمت اجاره خونه تو پردیس یا رود هم تقریبا چقدره؟

سلام زیاده تقریبا،باز بومهن ازین دوتا یکم بهترهما ماعی یه تومن میدیم باز گرونتر هم هست ولی اگه بخوای کمتر بدی باید پول پیش بالای هفتاد هشتاد بدین میتونی از دیوار یا شیپور هم ببینی قیمتارو عزیزم

❤️❤️❤️