2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه خواهرمو.دیگه ذره ای برام مهم نیست چی بسرش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 71 پست

خواهرت کلا چشه

کار میکنه؟

دختر آزادیه؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ی بحرانه..مواظب باشید بقیه خانواده اذیت نشن..کنار هم باشید تا رد کنید

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
24سالشه.یه بار تو عقد جداشده.تو نازو نعمت بود هیچ مشکلی باهامون نداشت

اخیرا رفتار مشکوکی نداشت؟

خواستگاری نداشت ک خودش دوسش داشته باشه ولی خانوادت قبول نکنن؟؟؟

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
24سالشه.یه بار تو عقد جداشده.تو نازو نعمت بود هیچ مشکلی باهامون نداشت

این یه خنگی زده که اینجور رفته

الکی که نمیشه 

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
دلم واسه مامانت کباب شد کنارشون باش  اینطوری رفتن اینکه حتی یه ذره فکر مامان وباباش نبوده نم ...

قربون مامانم برم.انقدر عصبیم از دستش ،باعث شده مامانم افسرده بشه.ازش متنفرم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
میگه اینجا کار میکنم.اره اینجا هم آزاد بود و هرکاری دوس داشت میکرد

خب پدرت پول ماشینو میفرستاد اون دیگه انتخابشو کرده بقیه چیزارو بذارید پای خودش ...

چرا ماشینو داغون کرده بعضیا ندارن بخورن بابات چرا همچین کرد🤦‍♀️