خیلیا درجریان هستن.خواهرم یک ماه ونیمه رفته ترکیه بیخبر،صبح به بهونه باشگاه رفته.مردیمو زنده شدیم تا فهمیدیم کجاست چیکار میکنه.بابامو شوهرم یک هفته رفتن استانبول بازم پیداش نکردن.تااینکه خودش زنگ زد بهم که میدونم اومدن دنبالم بگو برگردن با عصبانیت.خلاصه ازش قول گرفتم تو واتساپ درارتباط باشیم همش من پیام دادم بهش که خیلی سرد جوابمو میداد.این آخرا هم که کلا جوابمو نمیداد.انگار دشمنشم،مامانم طفلک همش مریضه لاغرشده😔😔😔مامانم معلمه چن روز دیگه مدرسه ها شروع میشه نمیدونم چجوری میخواد بره سرکلاس.دیروز از یه شماره بهم زنگ زد که ماشین منو بفروشین پولشو بفرستین
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
24سالشه.یه بار تو عقد جداشده.تو نازو نعمت بود هیچ مشکلی باهامون نداشت
این یه خنگی زده که اینجور رفته
الکی که نمیشه
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.