2777
2789

اره به احتمال زیاد عفونته دکتر رفتی ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

این یارو اسمشو یادم رفته خرو دود بده زود خوب میشی یا توی اب بتادین بشین 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره به احتمال زیاد عفونته دکتر رفتی ؟

تحت درمانم ،نزدیک دو ماهه فقط دارم آنتی بیوتیک میخورم ،دو بار تا حالا هم پماد مصرف کردم .میترسم چسبندگی بگیرم،از پارسال تا حالا زخم هم دارم 

این یارو اسمشو یادم رفته خرو دود بده زود خوب میشی یا توی اب بتادین بشین 

عنبر نسارا را دود دادم دو هفته ای ،اما خوب نشد ،بتادین را تا حالا امتحان نکردم ،راستش میترسمم بد تر بشه

عنبر نسارا را دود دادم دو هفته ای ،اما خوب نشد ،بتادین را تا حالا امتحان نکردم ،راستش میترسمم بد تر ...

بتادین مال عفونته منم عفونت دارم 😓

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
تحت درمانم ،نزدیک دو ماهه فقط دارم آنتی بیوتیک میخورم ،دو بار تا حالا هم پماد مصرف کردم .میترسم چسبن ...

منم قبلا عمل داشتم به بخیه هام پماد انتی بیوتیک میزنم زخمام داغ میشد 

دکترت چی گفت چرا اینقدر درمانت طولانی شده 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
منم قبلا عمل داشتم به بخیه هام پماد انتی بیوتیک میزنم زخمام داغ میشد  دکترت چی گفت چرا اینقدر ...

گفت سیستم ایمنی بدنم ضعیفه ،البته من پارسال درمانو قطع کردم و تا دو سه ماه پیش مشغول خود درمانی با عسل و جوشونده و عنبر نسارا بودم دیدم سوزش و داغیم اذییتم می‌کنه ،رفتم دکتر که بدتر نشه ،از دکتر فراریم به خاطر آنتی بیوتیک

امتحان کردی ،فایده کرده؟؟من عسل را هم امتحان کردم البته هشت ،نه روز،اما اونم فایده نداشت

اره بهتر شدم 

چه جوری استفاده باید کرد؟؟

توی ی لگن اب بریز با یکم بتادین ۲۰ دقیقه بشین توش

خیلی ممنونم عزیزم .

خواهش میکنم