2777
2789
عنوان

بهم بگيد خريت كردم ؟يا كار خوبي كردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 57 پست

اگ.شوهرت خوبه نه خریت نکردی

تموم چیزایی ک گفتی و منم انجام دادم

الان شوهرم بخاطر قدر دانی خونه ای تازه خریدیمو میخواد ب اسمم کنه.

رابطمونم خوبه خداروشکر درحدی ک همه حسودیش میشه

به خونوادمم گفتم جاي پول عزوسي ٣٠ مليون بهمون دادن كه مادرم ازم ميخواست ١٥ تومن طلاهايي كه خونوادم دادن و فروختم ١٥ هم از ٤ تا از دوستام قرض كردم تراكنششو به مامانم نشون دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شوهرت چه اپشنی داشت که اینقد از همه چی گذشتی ؟  

سوال منم هست😕

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

چقدر دروغگویی😶😐😐

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

حالا سوالم اينه

من با وجود اينكه از همسرم راضيم 

و امسال ماشين خريد به نامم زد

و بعد از ٤ سال ٤٠ ميليون تونست از خونوادش بگيره

ولي بازم خونوادشو كه ميبينم حس ميكنم ركب خوردم اصا قدرمو نميدونن

جاريمو خيلي بيتر از من دوست دارن

به نظرتون خريت بوده كارام؟

اون موقع عاشق دلباخته بودماااا البته هنوزم هستم

حالا سوالم اينه من با وجود اينكه از همسرم راضيم  و امسال ماشين خريد به نامم زد و بعد از ٤ سا ...

قطعا خریت بوده

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
یعنی خونواده شوهرت یه قرون هم ندادن بهتون، مگه میشه

من تا شاباش عروسیمونم شوهرم گذاشت جیب پدرش و مادرش ک منتی نباشه... ما 1000تومنم پول نگرفتیم ازشون با این ک شوهرم روز عروسیمون تازه شده بود 20ساله

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم