2777
2789
عنوان

بهم بگيد خريت كردم ؟يا كار خوبي كردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 57 پست
حالا سوالم اينه من با وجود اينكه از همسرم راضيم  و امسال ماشين خريد به نامم زد و بعد از ٤ سا ...

اگر شوهرت قدرتو میدونه همین کافیه مامان باباش کیلویی چنده!!، اصلا فکرتو سر اینکه خانوادش جاریتو بیشتر دوس دارن یا هوایه اونو بیشتر دارن درگیر نکن، اصل کاری شوهرته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر از زندگى با همسرت احساس خوشبختى مى كنى، كافيه. به خانواده همسرت متناسب با رفتار خودشون ارزش بده. به خانواده خودت هم اجازه كنكاش تو زندگيت رو نده. مثلا خانواده هاى من و همسرم از ميزان درآمدمون اطلاع ندارن.خيلى از رازهاى زندگيمون هم بين خودمونه فقط.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
من تا شاباش عروسیمونم شوهرم گذاشت جیب پدرش و مادرش ک منتی نباشه... ما 1000تومنم پول نگرفتیم ازشون با ...

دقيقا شاباشم حتي تو جشن عروسي برادر شوهرم به من ندادن

خب شما شوهرت داشته ولی شوهر این خانوم هیچی نداشته

1پسر 19ساله ک هیچی نداشته تازه سربازم بود ... وای از 10سالگی کار میکرد برای من کادو میخرید... روزی ک عقد کردیم از داییم 4تومن قرض گرفت 1مغازه اجاره کرد ... تونست خرج عروسی و خونه رهن کنه... بعدشم خداروشکر داره میگذره و من خیلییی خوشحالم ک ب همه میتونم با غرور بگم از هیچی ساختیم خودمون 2تا  😂😂😂

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم
دقيقا شاباشم حتي تو جشن عروسي برادر شوهرم به من ندادن

برادر شوهرام خدایی ترکوندن خودشون ...

ولی نادر شوهر و پدر شوهرم و خود شوهرم پول داد بهشون

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم
اگر شوهرت قدرتو میدونه همین کافیه مامان باباش کیلویی چنده!!، اصلا فکرتو سر اینکه خانوادش جاریتو بیشت ...

آره خدارو شكر اون قدرمو ميدونه و تشنجي نداريم و از لحاظ كاري كلي تو اين سالا پيشرفت كرده و مدير يه كمپاني خارجي شده و درآمدش خوبه خداروشكر و مشكلات قبل و نداريم

اما من انگار عقده اي شده باشم هي دوست دارم ازم تقدير كنن😂😂اما دريغ از حتي يه تشكر كه تيكه هم ميندازن

آره خدارو شكر اون قدرمو ميدونه و تشنجي نداريم و از لحاظ كاري كلي تو اين سالا پيشرفت كرده و مدير يه ك ...

خداروشکر، اصلا نباید اونا برات مهم باشن، لذت از زندگیت ببر، الکی با فکرایه بیخود خودتو اذیت نکن، تو این کار هارو برا شوهرتو زندگیت کردی که شکر خدا میگی قدر میدونه بقیه همه فرع هستن

خداروشکر، اصلا نباید اونا برات مهم باشن، لذت از زندگیت ببر، الکی با فکرایه بیخود خودتو اذیت نکن، تو ...

آره خدايي تا حالا حتي صداشم بلند نكرده با اينكه من عصبي ميشم همه چي رو ميكشم وسط و داد و بيداد ميكنم اما اون اصلا جواب نميده و آرومم ميكنه

ولي باز اين حس از بين نميره چيكار كنم؟

حالا شوهرت چه اپشنی داشت که اینقد از همه چی گذشتی ؟  

خوشگله خيلييييي محجوبه و اينكه من قبل ازدواج باهاش رابطه داشتم  البته دختر بودم و به شدت برام بت بود كه خدارو شكر هنوزم هست

آره خدايي تا حالا حتي صداشم بلند نكرده با اينكه من عصبي ميشم همه چي رو ميكشم وسط و داد و بيداد ميكنم ...

باید به خودت بقبولونی که اگر کاری کردی بخاطر شوهرت بوده و بس ومدام اخلاقایه خوب شوهرت رو درنظر بگیری و لذت ببری از چیزی که داری