2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاشون تپله، ی لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 38 پست
اره

منم خیلی گیر میدم به وزن پسرم دکترش میگه وزنش خوبه بیخیال شو پسر من ۱۷ماهشه ۸۹قد۱۳٫۷۰۰وزنشه بچه شما چقدره فد و وزنش

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینی که گفتی چیه عزیزم؟ 

ببین یه نوع پودر های غذایی که هیچ ضرری نداره

انواع مختلفی داره که می تونی تو همه غذای بریزی و به جز پسرت برای خودت و همسرت هم خوبه

اسم این پودر ها سویق

اره امادهنش آفت زد، ترک کرد. دیگ نخورد

خب همونه حتمن.شیرخشک بده بهش

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
منم خیلی گیر میدم به وزن پسرم دکترش میگه وزنش خوبه بیخیال شو پسر من ۱۷ماهشه ۸۹قد۱۳٫۷۰۰وزنشه بچه شما ...

بچه ی شما عاااالیه.. پسرم از 9ماهگی 9 کیلوعه

یعنی بشه 10 کیل از خوشحالی میمیرم. 

شنا چیامیدی

منم خیلی گیر میدم به وزن پسرم دکترش میگه وزنش خوبه بیخیال شو پسر من ۱۷ماهشه ۸۹قد۱۳٫۷۰۰وزنشه بچه شما ...

ماشاالله حول ولا قوه الا بالله

پسر من دوسال و نیمشه ۱۲ هست...از ابان تاحالا همینه

بچه ی شما عاااالیه.. پسرم از 9ماهگی 9 کیلوعه یعنی بشه 10 کیل از خوشحالی میمیرم.  شنا چیامیدی

شیر خودمو  تا چهار ماه خورد تا ۶ماهگی شیر خشک بعدشم شیر پاستوریزه محلی نمیسازه بهش کلا بد غذاست خواب هم نداره روزی دوکیلو شیر میخوره از هر غذا هم فقط یه قاشق  

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
غذاشو عالی میخوره، خابشم خوبه کلا بچه ی نرمال و آرومیه اما نسبت ب غذایی ک میخوره اصلا وزن نمیگیره

ببین بعضی بچه ها این طوری هستن

زیاد بهش فشار نیار چون ممکنه یه دفعه تو سن بلوغ چاق بشه

الان من دوست مامانم دکتر اطفاله یه بچه داره چهار سالشه 13 کیلوئه

هرکاری میکنه وزن نمیگیره 

یه بار ازش پرسیدم شما که خودت دکتر هستی چرا کاری برای بچت انجام نمی دی تا وزن بگیری

برگشت گفت وقتی که بچه مریض نمیشه یا مشکل مغزی یا حرکتی نداره چرا باید خودم رو عذاب بدم تا وزن بگیره.مدلشه

شیر خودمو  تا چهار ماه خورد تا ۶ماهگی شیر خشک بعدشم شیر پاستوریزه محلی نمیسازه بهش کلا بد غذاست ...

پسرمن شیر گاو قشنگ میخوره، همه ویتامیناشو خودش میشینه میخوره.. غذا عالی میخوره.خوابش هم عالی، نه بد غذاس، نه بد خواب نه غر غرو

فقط وزن نمییییگییییره.. موندم دیگه