2777
2789

من بواسیر و شقاق دارم دکترم رفت میسری کرم اینا داد درست نشد چند روز میش تیلی اذیت شدم و کلی گریه کردم الان یسری داروی گیاهیی میخورم و یسری عسل جامع که باید با سرنگ داخل مقعد تزریق کنم  که از دکتر طب سنتی گرفتم مصرف میکنم بهترم میخوام بدونم کسی بوده به شکل سنتی خوب شده باشه چون میگن عملش هیلی وحشتناک درد داره ننیخوام عمل کنم از طرفی هم میگن حاملگی و زایمان بواسیر رو بدتر میکنه !راسته؟کسی میدونه اخه من تازه ۱۹ سالمه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب کاعو بخور

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

منم داشتم هر کوفت و زهرماری امتحان کردم خووووووب نشد تازه گوشت اضافی هم اورده بود دیگه روانی شدم، یه روز خودم تنها رفتم وقت عمل گرفتم و یه هفته بعدش عمل، وااااااای نگم برات یعنی سه روز اول قشنگ به گوه خوری افتاده بودم، یعنی زایمان طبیعی که کردم انقد درد نداشت که عمل این زهرماری داشت ولی الان 3 سال گذشته دیگه گوش شیطون کر هیچی ندارم

ممنون عزیزم

ببین این قضیه چیزی نیس که خوب بشه همیشه هستش فقط باید مدارا کنی که خونریزی نکنه 

وگرنه اون زایده از بین نمیره

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩