2777
2789
عنوان

برای بارسوم ازمون توشهری رد شدم

188 بازدید | 17 پست

خیلی ناراحتم دفعه اول واسه خاطراسترس دودفعه بعدی واسه پارک دوبل رد شدم .بامربی تمرین میکنم پارکم عالیه اماباافسر

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

استرس چیو داری اخه 

ب خودت بگو ی ادم عادیه دیگه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی افسرا خیلی استرس میدن 

منم بار اول انقدر افسره وحشی بود رد شدم بار دوم قبول شدم

کلاستو با مرد بداخلاق بردار 😕

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

منم سه بار رد شدم دیگه نرفتم🤦‍♀️ همسرم میگه اونقدر باید بری تا موفق بشی منم هِی امروز فردا میکنم کلا رانندگیُ دوست ندارم😕

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.

این دفعه استرس نداشتم اصلا قرص خوردم اماخیلی ناراحت وناامید شدم ولی اونقدرمیرم تابالاخره بگیرم امافکرمیکردم نهایتادفعه دوم سوم قبول بشم اماخیلی سخت میگیرن افسرا

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

من چندین ساله گواهینامه دارم تازه ماشین خریدم بلد نیستم رانندگی کنم دو هفته است فقط با شوهرم میرمتنرین میکنم هنوزم سر چهاراه مشکل دارم مرده شورشونو ببرن اصلا چیزی یاد نمیدن فقط صاف برو صاف بیا 

و خدایی که به شدت کافیست.......

اصلا نترس  قبول میشی من انقدر استرس داشتم که دفعه اولی که رد شدم توی خیابون گریه میکردم و برمیگشتم خونمون الان که به پنج سال پیش فکر میکنم خنده م میگره که چرا گریه کردم

ولی خدا رو شکر دفعه دوم قبول شدم شما هم نگران نباش قبول میشی

اصلااسترس نگیرچون بدونن استرس داری ردت میکنن من باراول قبول شدم به ترتیب همه چیوانجام بده ولی معطل نکن صندلی.کمربند‌‌‌.آیینه‌دنده.راهنما.آماده برای حرکت‌.اولش بادنده یک بروبعدیکم سرعت بگیردندتوبیار۲

سه زن دردنیازیباترینند:مادرم❤،انعکاس تصوریش درآینه❤،سایه اش❤