2789
عنوان

اگه از شوهراتون بپرسن اگه برگردین عقب بازم همین همسرو انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 88 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرتون جرات دارن اسم كس ديگه اي رو بگن 

قطعا اگه زنشونو دوست نداشته باشن میگن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
حرف مردارو باور نکنید بیشترش از ترسه ، بدبختا میگن الان بگیم نه چه فایده داره جز شر درست کردن

یه سریا گفتن نه یه سریا گفتن آره

خیلی معذرت میخوام از اون یه سریا که گفتن نه

اما آدم اگه واقعا عاشق زن و زندگیش باشه میگه آره،منکه باور میکنم 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
یه سریا گفتن نه یه سریا گفتن آره خیلی معذرت میخوام از اون یه سریا که گفتن نه اما آدم اگه واقعا عاش ...

منم موافقم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
قطعا اگه زنشونو دوست نداشته باشن میگن

به نظرم اين سوالو وقتي خانوما ميپرسن كه ميخوان ناز كنن و بشنون كه چقد عزيزن  . چون در غير اينصورت از حس ششم كه بگذريم كه تو خانوما خيلي قويه ، رفتار نشون ميده كه يه مرد چقد زنشو دوست داره 

مردي كه با جديت بگه نه مطمئنا از قبل زنش فهميده كه ديگه عزيز نيست . 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
شوهر من هزار بار گفته پشیمونم ک گرفتمت  الانم رفته دادگاه اقدام واسه طلاق  دعا کنین زود ...

شما یک باره دیگه طلاق گرفتی باز برگشتی اره؟؟

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

به نظرم اين سوالو وقتي خانوما ميپرسن كه ميخوان ناز كنن و بشنون كه چقد عزيزن  . چون در غير اينصو ...

بنظرم مردایی که نپرسیده میگن دیگه قطعا واقعیه..

چرا مگه چی اضافی داره از تو 

هیچی روز اول ک منو گرفت هیچی نداشت بعد چند سال با فروختن طلاهای منو یه وام گرفتن تونست ماشین خارجی بخره از اون زمان خودشو گم کرد و خیانتاش شروع شد یبار طلاق گرفتم دخترم دو ساله بود یکسال اومد و رفت تا دوباره قبولش کردم توبه کرد و دست رو قران گذاشت بعد چند سال الان ماشینشو فروخته و جا مغازه خریده کل سرمایش همینه قیافمون هم مثل همه سرتری توش نیست الان خیلی خانوادش دخالت میکنن همشم میگه من ترو بخاطر بچم نگه داشتم بچه هفت ساله بشه نیازی ب تو نیست 

حالام بچه شیش سالشه ی دعوای کوچیکی داشتیم بهم فحش مادری داد منم گفتم هر چی میگی ب مادر خودت میگی حالام بهش برخورده ب همه گفته دخی ب من فحش مادری داده و طلاق 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه