2777
2789

دوستان این میز نورو ببینید 

چجوری باید پایه هاشو وصل کنم

خود میز فقط یه سوراخ چوبی داره

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

پایه هاشم اینجوریه 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

واضح نیس عکست 

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
واضح نیس عکست 

کجاشو بفرستم؟؟

من میخوام بدونم چجوری پیچشو ببندم

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاشو بفرستم؟؟ من میخوام بدونم چجوری پیچشو ببندم

همین عکسارو واضح بفرست ..منظورم اینه که تار افتاده ..

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
سلام    

سلام عزيزم خواستم بگم الان اقايون كجان؟اولين تاپيكيه كه بودنشون نيازه و .....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
بیاید تگشون کنیم تا بیان کمک کنن خب

تو يه تاپيك ديگه كه بهشون مربوط نيست همين الان ديدم فعالن اما اينجا...

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
کیو دیدی بگو تگش کنم

اقاي ديروزي نميدونم اسمشونو

فكر كنم بايد سوراخ پايه و سوراخ ميز رو در يك راستا قرار بدي بعد پيچ رو بپيچي اول هم وارد ميز بشه بعدش پايه فقط دقت كن صاف بپيچي كه هرز نشه اخرشم با پيچ گوشتي سفتش كني

اميدوارم همينطور باشه

@aliagha1373       سلام خسته نباشید  میتونید به این دوستمون کمک کنید؟

سلام بله اون مهره پروانه شکلو باز کنید خود پیچ بره تو سوراخ چوبی بعد مهره را دوباره ببندینش بعدم این مهره ها سفتن با یه انبر دستی چیزی محکمش کنید

خانم علی آقا هستم....                                         تمام دنیارا گشته ام...کنار تو اما...دنیای دیگریست...