2777
2789
ببخشيد رژيم غذايي صحيح يعني چي ؟ اخه منم سينه چپم كيست دارم 

ببینید من نمیدونم شما از چ‌مواد غذایی استفاده میکنی اما من بعد از این بیماری کلا همه رژیمم تغییر کرد.من فقط سینه ی مرغ اونم خیلی کم.سینه ی بوقلمون و بلدرچین.روغن فقط زیتون و کنجد.برنج فقط برنج‌بومی.اصلا از برنج هندی استفاده نمیکنم.تخم‌مرغ فقط بومی استفاده میکنم.سوسی و کالباس به هیچ‌عنوان.قهوه و چایی اصلا.میوه هر چقدر دوست دارید استفاده کنید.ماهی سعی کنید قزل نباشه چون هورمونیه.از هر غذای هورمونی دوری کنید.دارو استفاده نکنید .قرص ضد بارداری و قرص های هورمونی.ضد عرق صابونی استفاده نکنید.

عزیزم از الان بهت میگم‌مطمئن باش.من واقعا این حالتو پرک میکنم.مادر منم همین بیماری رو داشت و حتی خود ...

خدا خیرت بده، کاش الان پیش مامانم بودم، میدونم تا صبح بیداره ونمیتونه بخوابه، کاش میگفتم بهش حرفاتو، نمیدونی چقدددددرررر آروم شدم، شکر خدا که مشکل تو و مامانت هم جدی نبود، توروخدا تو دلت برام مامان منم دعا کن، صبح زنگ بزنه بگه هیچی نیست 

حتماااا میام خبرشو میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من در هردو سینه غده دارم سمت چپ نسبتا بزرگه در معاینه با دست دکتر گفت از ۳ سانت بیشتره... احت ...

به پزشک جراح عمومی حتما نشون بدید.چیزی نیست.معمولا موقع پری هورمونها باعث سنگین‌شدن سینه ها میشن.اما نشون بدید بد نیست.رژیم‌غذاییتون رو تغییر بدید.

خدا خیرت بده، کاش الان پیش مامانم بودم، میدونم تا صبح بیداره ونمیتونه بخوابه، کاش میگفتم بهش حرفاتو، ...

عزییییزمممم.مادر من مشکلش جدی بود.مادرم ۶۸ درصد مشکوک به بدخیمی بود.اما شکر خدا با طب اسلامی درمان شد.خداروشکر.ببین مادرم شش سال تمام تحت مداوا بود.اما اصلا هیچ تاثیر نداشت تا رفت پیش طب اسلامی.به خدا توییک ماه درمان شد.خدا رو شکر.اصلا به نمونه برداری دوم نکشید.

من‌همینجا واسه مادرم تاپیک زدم و مثل الان شما ناراحت بودم.یه کاربری اومد و بهم‌گغت برو طب ایلامی.خدا شاهده انقدر از همه جا نا امید بودم گفتیم اینم امتحان کنیم.آخه من یکم آدم معتقد به این چیزا نبودم.بعد در عین ناباوری مادرم خوب شد.با چند تا داروی گیاهی.

استارتر ان شاالله مامانت چیزیش نباشه دعا میکنم خواهشا واسه منم دعا کنین استرس دارم 

انشالله، انشالله که هیچی نیست.دعا میکنم برات حتمااااااااا، از ته دلم

خدا هیچ کس رو با سلامتی امتحان نکنه

عزییییزمممم.مادر من مشکلش جدی بود.مادرم ۶۸ درصد مشکوک به بدخیمی بود.اما شکر خدا با طب اسلامی درمان ش ...

وای مریم جان دردم یکی دوتا نیست

مامانم میگه اگه خدای نکرده سرطان باشه اصلا پی اش رو نمیگیرم میگه نمیخوام تو منت کسی باشم 

منم راهم طولانیه نسبتا نمیتونم دم به دیقه برم و بیام، یکساعت ونیم راهه

وای مریم جان دردم یکی دوتا نیست مامانم میگه اگه خدای نکرده سرطان باشه اصلا پی اش رو نمیگیرم میگه نم ...

عزیزم بد ب دلتون راه ندید.منم یدونه دخترم و ترسو.مامانم همیشه تاکید داشت هیچکسی نفهمه.سختترین روزای زندگیم بود.هیچکی نبود بهم روحیه بده.پدرم افسردگی داره .خودم همش تنها بودم و حتی نمیدونستم باید چکار کنم.وای سخت بود اما ببین اگه خدای نکرده‌گفت باید نمونه برداره اصلاااا این کار ر نکن.مادرت اسان معتقدی هست.ببرینش طب اسلامی.ترو خدا به حرفم گوش بده.من این راها رو رفتم .واقعا بدون هیچ چیزی با چند تا دارو گیاهی تمام توده ها از بین میرن.

بعد سونو ام ار ای داده بودی یا مامو گرافی؟ 

سونو معمولی بود...

دیگه درمانم رو قطع کردم... بیخیال شدم

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
به پزشک جراح عمومی حتما نشون بدید.چیزی نیست.معمولا موقع پری هورمونها باعث سنگین‌شدن سینه ها میشن.اما ...

ممنونم عزیزم رژیم غذاییش چیاست؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi