هیچی نگفته سونو گرافی،گفته ببر به دکتر نشون بده 50،50عه
نه عزییییزمممم.آخه چرا بیخود نگرانی.این توده های هایپوکوا یه توده هایی هستن که داداخلشون از چندتا توده ی دیگه تشکیل سده که از مایعدپر شده.سونوگرافرت حرفه ای نیست عزیزم.چون اگه مشکلی داشت حتما باید داخل سونو ذکر بشه نمونه برداری از فلان جا.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید منم یه سوال داشتم من سونو دادم سونو نوشته نمونه برداری بشه بردم پیش دکتر جراح عمومی گفت نیاز نیست ۶ ماه دیگه سونو بده میگم بازم پیش یه جراح دیگه برم یا نه دکتر میر جراح عمومی هستن بیمارستان لاله بنطرتون پیش جراح دیگه برم؟
نه این کلمه رو ننوشته عزیزم بقیش اینه علایم میکروکالسیفیکاسیون مشاهده نگردید، پستان را ...
وای خدا رو شکر.پس هیییچ چیزی نیست.مهم این میکروکالسیفاکسیون هست که مشاهده نشده.خدا رو شکر.هیچ چیزی نیست.یه کیست ساده هست که حتما بهش ویتامین ای میده دکتر و خوب میشن.منم همین توده رو دارم .داخل هر دو سینه و به تعداد سه چهار تا.من ۲۵ سالمه.نگران نباش.هیچ چیز نیست.الان بعد از سه ماه آب شد دارو مصرف کردم.
وای خدا رو شکر.پس هیییچ چیزی نیست.مهم این میکروکالسیفاکسیون هست که مشاهده نشده.خدا رو شکر.هیچ چیزی ن ...
مربم جان انشالله همین که میگی باشه، بخدا مامانم سر نماز داشت گریه میکرد نه میتونستم برم دلداریش بدم نه تونستم نزدیکش شم ترسیدم منم گریع م بگیره.خدا از دهنت بشنوه. فقط از خدا میخوام فردا تلفن زنگ بزنه مامانم خوشحال و خندون بگه هیچی نبود
اگه سونو نوشته نمونه برداری حتما باید بری دکترتو عوض کن
بعضی موقع ها واقعا احتیاجی نیست.مامانمن یک بار جراحی کردن و نمونه رو درآوردن.دوباره باز در اومد.سونو هر بار مینویسه نمونه برداری اما جراح میگه احتیاج نیست.جراح ها خودشون میتونن بفهمن توده چیه.سونو فقط برای احتیاط میگه.
مربم جان انشالله همین که میگی باشه، بخدا مامانم سر نماز داشت گریه میکرد نه میتونستم برم دلداریش بدم ...
عزیزم از الان بهت میگممطمئن باش.من واقعا این حالتو پرک میکنم.مادر منم همین بیماری رو داشت و حتی خودم.و زمانی کمن اطلاعاتی در موردش نداشتم واقعا حالم بد بود و نگران بودم.فردا بیا و خبر خوشتو بهم بده.مطمئن باش چیزی نیست.
بچه ها میشه دکتر خوب بهم معرفی کنین من ناهید نفیسی رو میشناسم ولی وقت گرفتن سخته سرش خیلی شلوغه دکتر سیرتی هم چند وقت پیش زنگ زدم منشیش میگه ایران نیست معلوم نیست کی میاد