2777
2789
اره عزیزم خونمون تا حرم ده دقیقه راهه

الللهی,تندرست و خونه دار باشین عزیزم😍

من از اهواز دلم پرکشید تا مشهدالرضا(ع)شما😌خیییلی وقته قسمت نشده برم پابوسش دعا کن بطلبه.

شما جنوب تشریف آوردی قدمت بر چشم ما نازنین🍀

هر سحر نور می آید..
الللهی,تندرست و خونه دار باشین عزیزم😍 من از اهواز دلم پرکشید تا مشهدالرضا(ع)شما😌خیییلی وقته قسمت ...

فداتشم همچنین عزیزم 

آدرس بدم خصوصی تشریف بیارین قدم رنجه کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا تو مشهد یه شهرک هست بیشتر افرادش خانواده های اهوازی آبادانی خرمشهری آن  شما اومدین کسی ا ...

جدی؟چه جالب نمیدونستم..اسمش چیه؟😍نه گلم مشهد فامیل نداریم.مثلا فولادشهر یا ملک شهر اصفهان میدونم که خوزستانی زیاد هست

هر سحر نور می آید..
واقعا طرح 30 تومن ورودی؟خب اینطوری که همه چی بی نظم و آشفته..آخرش هم گرون افتاده پای آدم,هم صف و نوب ...

خیلی خیلی بد بود

واقعا آشفته بازاری بود برای خودش

شلووووغ بی نظم.اکثرا عصبانی

مثلا یه مامانبزرگ با خانواده اش اومده بود،اون بنده خدا هم باید ۳۰ تومن میداد که فقط یه گوشه سیمانی پارک بشینه

یه پاوربانک هم من تازه خریده بودم و اونجا گمش کردیم

یعنی یه شماره تلفن این پارک نداشت که ادم بخواد اشیا گم شدشو پیدا کنه