2821
2789
عنوان

امروزباشوهرم دعوام شد

639 بازدید | 41 پست

نمیدونم چن روزه یجوری شده الکی گیرمیده امروزم رفتیم دکتراومدنی بهم پیام گوشیشونشون میده میگه تاشرماه ۲۰۰تومن بیشترنداریم منم گفتم خوب!میگه توولخرجی میکنی بدخرج میکنی کم میاریم😔منم دیگه باهاش قهرکردم اومدیم خونه شامم نخوردیم اون خوابیدمنم اومدم نی نی سایت😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم سر نوبت دکتر باهاش دعوا کردم گفتم تو پیگیر نیستی بی خیالی ‌

والا سیر شام خوردم الان تو نی نی سایتم 

اعصابم خورده چکار کنم .وقتی اون اصلا حال من براش مهم نیست و بی خیاله .

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 

هفته اخر ماه دویست تومن داشتن و کمترشم تا خود صعر تجربه کردم... خیلی حس بدیه 

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!
هفته اخر ماه دویست تومن داشتن و کمترشم تا خود صعر تجربه کردم... خیلی حس بدیه 

ما از ویط ماه هم تجربه داریم

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
2825
2823
2791
2779
2792