2777
2789
عنوان

دوستان نظر بديد مخصوصا اگر تجربه ايي در اين مورد داريد

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
اصلا حرف احساسي نيستا فقط دردل و دل

ببین اگر همسرت همین کارو بکنه چه حسی داری

بعضی مواقع ادم نباید خودشو گول بزنه اون یه مرد غریبس برا ثواب ک نیومده گوش شنوای شما بشه مکانیزم زن و مرد کلا فرق داره

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزبا یه همجنس درددل کن... مثل دوستی، آشنایی، همکاری، یک فردمعتمدوعاقل... بگردپیدامیکنی

دارم مشاوره ميرم ولي احساس ميكنم اون خودش زندگي خوبي داره و منو درك نميكنه

خيلي وضع زندگيم خرابه هيچ دلخوشي ندارم 😞

سخته اما هر مشکلی رو میشه حل ‌‌‌‌‌‌‌کرد، باید راهشو‌ پیدا کنی، اگه این از سمت شوهرتون بود واکنش شما چطور میشد؟! چون تو زندگی یکی از اطرافیانم دیدم تجربه اش رو بهتون میگم، هر چقدر سخته بچسبید به زندگیتون گرمای زندگیتون رو بیشتر کنید هر چیزی که باعث میشه برید سمت چت دوری کنید 

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩
شوهر من فقط كار ميكنه هميشه هم ميگه ندارم

یه تلنگر بزن بهش بگو یکی از دوستام تعریف میکرد فامیلشون شوهرش اصلا بهش توجه نمیکرده همش کار اینم سریع وا میده بعد دیگه حرفای خودتو غیر مستقیم بگو 

زن حساسه فلان از بی پولی میتونه بگذره از بی توجهی نه .... از این داستانا

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
چون هر دو طرف متاهلن و بچه دارن سعي ميشه حرف احساسي زده نشه

عزیزم با توجه به تمام کسایی که اینجا تاپیک مشابه شما داشتن و خوندم گفتم،همگی متاهل بودن و با افراد متاهل و به خیال خودشون متعهد ارتباط داشتن و از درد و دل شروع شده بود،هیچکدوم هم از اول به خیانت و احساس فکر نمیکردن ختم بشه ولی شده،یکیشونم که خانم به شوهرش خیانت جنسی هم کرده بود و کلی هم پشیمون بود ولی دیگه چه فایده وقتی کار به جایی برسه که دیگه عقل کارساز نیست ،

یک درصد فکر کنید همسرتون این راهو پیش بگیره با یه خانوم شما چه نظری خواهی داشت؟؟؟آیا فکر میکنی یک ماه دوماه یکسال یا چقدر دیگه میتونن این رابطرو اینطور مخفی و بدون لغزش نگهدارن؟

درسته حرف شما ولي موندم تو زندگيم 😞😞😞

زندگی چیزیه که میتونی درستش کنی ینی همه میگن نمیشه و فلان و طرف ما ادم خوبی نیستو از این حرفا 

ولی واقعا روششو بلد نیستیم اینجور مواقع مشاور خیلی خوبه

ولی ادم نمیتونه ابروشو درست کنه اگر بره الان دخترخاله من ازدواج کرده دوباره هنوز که هنوزه تو خونه ها بحث خیانت و بی بند و باریشه

عزیزم با توجه به تمام کسایی که اینجا تاپیک مشابه شما داشتن و خوندم گفتم،همگی متاهل بودن و با افراد م ...

شما درست ميگيد ولي جهنم بدي توش گير كردم نه راه پس دارم نه راه پيش😞 اگر تاپيكي شبيه اين ميشناسيد لطفا لينكشو بدين برم بخونم تجربيات بقيه رو