2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دولتی اگه نری یه سال محروم میشی از کنکور دادن به نظرم قبلا اینجوری بود. چی قبول شدی؟

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
اره گفت مرخصی بگیر سال دیگ کنکور بده

مرخصی که میشه گرفت 

ولی اخه چون روزانه قبول شدی تا یه سال روزانه نمیتونی بری مثلا شما هر چقدرم رتبت خوب بشه ولی روزانه نمیتونی بری فقط شبانه و آزاد و غیر انتفاعی و..... 

حالا باز هم بپرسید 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
مرخصی که میشه گرفت  ولی اخه چون روزانه قبول شدی تا یه سال روزانه نمیتونی بری مثلا شما هر چقدرم ...

اره همینطوره

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
کارنامه سبزتو یادت نره بگیری اولویت بعدی ک قبول میشدی رو میزنه الان ثبت نام کن انشالله کارنامه سبز ...

نه اخه فرهنگیانم میخواستم مجاز شدم ولی دعوت ب مصاحبه نشدم  مجبوری اینو قبول شدم ولی نمیخامش حالا ن میتونم ریسگ گنم کلا نرم چون شاید سال دیگم فرهنگیان نیوردم اصلا زهنم بد درگیره😭