2777
2789
عنوان

باطری جدید

93 بازدید | 16 پست

من امروز گوشیمو بردم باطری جدید انداختن گفت ۴ ساعت بزن شار.ژ و باهاش کار نکن، منم انجام دادم بعدش با گوشی کار کردم درصد شد ۳۶ نیم ساعت بعد دوباره گوشی رو برداشتم شده بود ۹ درصد بدون اینکه باهاش کار کنم، بعد دوباره زدمش به برق شد ۶۶ درصد بعد اصلا از ۶۶ زیاد تر نشد خاموشش کردم ۱۰۰ درصد نشون داد، فردا به فروشنده بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باطری اصلی گوشی حالا هرجور به هر دلیل خراب بشه باطری دیگه انداخته بشه اصلا به درد نمیخوره 

فروشنده بهم گفته باتری اصل دادم بهت و اینا، فردا باید حتما بهش بگم

کلا اگه باطری جدید هم بگیری مث اون اولی نمیشه هیچ‌وقت و شاید اون موبایل فروشی هم به خاطر اینکه کالای الکترونیکی ضمانت نداره ، برای همین ازت قبولش نکنه ، حتما عمر باطریش از کارخونه تا مغازه گذشته بوده که اینجوری شده برات

۹۰ تومن گرفتم، سامسونگ گرند پریم

کدوم شهری .برو نمایندگی سامسونگ رو پیدا کن و به اون سفارش بده .شاید یه کم گرون تر باشه ولی جنسش ردخور نداره .من اگه وسیله نیاز داشته باشم‌همیشه میرم خود نمایندگی چون جنسش همیشه خوبه