2777
2789
عنوان

نوزادم صدا کلفت میکنه

767 بازدید | 28 پست

پسرم ۶ ماهشه جدیدا صداشو کلفت میکنه داد میزنه تا به سرفه بیوفته..انگار تمرین صدا کلفت کردن میکنه...نمیدونم طبیعیه یا نه..کسی تجربه داشته؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه کوچیکا یکم شوتن

پسر خواهرشوهرم دستشو میکرد ته حلقش، صدای بالا اوردن درمیاورد، می خندید😁

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
بچه کوچیکا یکم شوتن پسر خواهرشوهرم دستشو میکرد ته حلقش، صدای بالا اوردن درمیاورد، می خندید😁

عزیزم😍😍😍😂😂😂

تو جدول زده 25 سال اینده را نخواهد دید سه حرف اولش هم ا.س.ر در اومده.... چی میشه به نظرتون؟🙄🙄................... #بیمار_اعصاب_و_روان_دیوانه_نیست