2777
2789
عنوان

مستقلی خانمها؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 34 پست
والا این مستقلی هم شد واسه ما یه رویا بعد میگن نباید هفتادی ها به خودشون بگن نسل سووخته فعلا که من ...

اخه اگه  بخوایم با یه مدرک خوب کار پیدا کنیم خیلی طول میکشه تازه اونم اگه بشه اگه نشه😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که خوبه.به نظرم از همون 17.18سالگی باید مستقل شه و یه درامد هرچند کوچیک داشته باشه.گواهینامه ...

اره موافقم شدید منم باید شروع کنم ولی دوست دارم جز اینا از لحاظ مالی هم دستم تو جیب خودم باشه😥

من از ۱۸ ۱۹ سالگی استقلال مالی پیدا کردم مربی باشگاه شدم و خب برای اینکه درامدم بیشتر شه همزمان سه ...

دمت گرم👍👍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
من از ۱۸ ۱۹ سالگی استقلال مالی پیدا کردم مربی باشگاه شدم و خب برای اینکه درامدم بیشتر شه همزمان سه ...

واقعاا؟؟😍😍😍چهه خوووب😍کلی انگیزه گرفتمم مرسی ازت😍همیشه موفق باشی عزیزم

اره موافقم شدید منم باید شروع کنم ولی دوست دارم جز اینا از لحاظ مالی هم دستم تو جیب خودم باشه😥

خیلی خوبه طرز فکرت افرین.تا میتونی پس انداز کن طلا بگیر یا سکه .یا بزار بانک به عنوان سپرده بلندمدت

من منظورم مستقل فقط  از لحاظ مالی بود🤔شما راضی ای الان؟🙄

ای من از مجبوری مستقل شدم...شاید اگه با دل خوش جدا میشدم وعضم فرق میکرد

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
خب باید ببینی به چه شاخه ای علاقه داره.  شما خودتی؟  به کارای هنری علاقه داره؟  با ...

به ارایشگری‌علاقه دارم ولی‌فکر نکنم خانوادم بزارن🤔خیاطی هم میتونم و مشکلی ندارن باهاش یا مدرسی زبان

بیشتر علاقم تو کارای اداری و کارمند بودنه ولی خب با این سن و تحصیلات نمیشه متاسفانه

خیلی خوبه طرز فکرت افرین.تا میتونی پس انداز کن طلا بگیر یا سکه .یا بزار بانک به عنوان سپرده بلندمدت

لطف داری😅❤

میخوام استارتمو بزنم و بعد پس اندازو شروع کنم چون تا وقتی پول دسترنج خودم نباشه خیلی زود خرجش میکنم و برام مهم نیست😟

لطف داری😅❤ میخوام استارتمو بزنم و بعد پس اندازو شروع کنم چون تا وقتی پول دسترنج خودم نباشه خیلی زو ...

درسته.ولی همشم پس انداز نکن.از پولت لذتم ببر