2777
2789
عنوان

آزمایش بتا بعد سقط در زمان پریودی میشه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 23 پست
خسته شدم بخدا بس دکتر از قبل بارداری تا بعد کورتاژ ی سر سونو آز دکتر.عفونت خطر داره خیلی ؟

درکت میکنم واقعا سخته منم از هر چی دکتر و سونو هست متنفر شدم.ولی عفونت خطر داره و خدای نکرده ممکنه چسپندگی رحم بیاره حتمن جدی بگیر.

درکت میکنم واقعا سخته منم از هر چی دکتر و سونو هست متنفر شدم.ولی عفونت خطر داره و خدای نکرده ممکنه چ ...

ممنون از راهنماییت عزیزم.انشاالله هیچکس پاش ب سونو آزمایشگاه و دکتر باز نشه .الهی آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه پریودم طبیعی نبوده که با قطع قرص پری شدم ....شما وقتی آز میدادی خونریزی هم داشتی یا نه؟؟

اره خونریزی داشتم،،، من سه ماه درگیرش بودم،،، ب نظر از بتا رو بیخیال شو  پریودیت ک تموموشد ی سونو واژینال بده

خدایا شکرت❤
ممنون عزیزم...دمنوش هم هر چی بگی خوردم...خداییش خیلی سخته خدا برای هیشکی نخواد...شما هم موفق  و ...

کنجد با پوستو امتحان کردی ؟ من با اون جواب گرفتم از همین سایت برداشتم،،، ممنون عزیزم همچنین

خدایا شکرت❤
کنجد با پوستو امتحان کردی ؟ من با اون جواب گرفتم از همین سایت برداشتم،،، ممنون عزیزم همچنین

آره عزیزم...منم هر چی تو نی نی سایت دیدم امتحان کردم...امروز میرم آز بتا بدم ببینم چی میشه