2777
2789
عنوان

درد زایمان....

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 58 پست
نترس من یه زایمان طبیعی داشتم الان تو هفته 33 هستم دومیو طبیعی منتظرم دردام شروع شه 😣

باز تو تجربه اش کردی یه بار

من تجربه هم ندارم

اصلا هیچ ذهنیتی ندارم راجع به زایمان طبیعی

همش میترسم کم. بیارم از پسش برنیام

بعنی امکان داره این یکیو راحت تر زایمان کنم ؟ 😢

اولیو سخت بود؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز تو تجربه اش کردی یه بار من تجربه هم ندارم اصلا هیچ ذهنیتی ندارم راجع به زایمان طبیعی همش میتر ...

چون تجربه نداری راحت تر زایمان میکنی و برات میگذره 😂😂😂😂

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
انشالله که برای منم راحت و آسون باشه

انشاالله عزیزم

ب امید خدا ب خیرو خوشی تموم شی😘

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
چون تجربه نداری راحت تر زایمان میکنی و برات میگذره 😂😂😂😂

نگوووووووو😁😁😁😁اینجوری باشه که خوبه😁😁😁😁

آخه دیروز دکترم بعد معاینه لگن گفت که بعید میدونم به 2 هفته دیگه بکشی و قبلش زایمان میکنی😖😖😖

ای خدا مال منم آسون باشه من هفته یازدهمم

ایشالا گلم😘

ب سلامتی

خوش ب حالت

کاش برای منم زودتر این نه ماه بگذره

ب نطر من خیلی خوشحال باید باشی ک این دوره تمام میشه و نی نی ت رو بغل میگیری

چیه همش استرس و شکم گنده

ب روز ای قشنگی ک در انتظارته فکر کن 

مطمئن باش اگه دردش غیر قابل تحمل می بود هیچ وقت اینهمه آدم باردار نمی شدن

پس قوی باش 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
اولیو سخت بود؟

ببین 9 شب شروع شد تا اذان صبح 5 بود فکر کنم به دنیا اومد ولی من چیزی از اونشب نمیتونم بگم زبانم کم میاره کلمه یا جمله ای نیست بتونم جایگزین اون شب کنم 😔 ولی لحظه ای که درومد تموم شد خیلی خوشحال بودم انگار بهشت و فتح کردم اخه 4 کیلو بود منم لاغر مردنی 😐

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
چرا سزارین انجام نمیدی؟

یعنی اگه از طبیعی مثل سگ. بترسم

از سزارین مثل 10 تا سگ. میترسم🤣🤣🤣

اصلا نمیتونم به سزارین فکر کنم، به خاطر داروهایی هم که مصرف میکنم به نفعمه طبیعی زایمان کنم

نگوووووووو😁😁😁😁اینجوری باشه که خوبه😁😁😁😁 آخه دیروز دکترم بعد معاینه لگن گفت که بعید میدونم به ...

معاینه ه لگن چ جوری و کی انجام میشه 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
ببین 9 شب شروع شد تا اذان صبح 5 بود فکر کنم به دنیا اومد ولی من چیزی از اونشب نمیتونم بگم زبانم کم م ...

باریکلا بابا ، منم لاغر مردنی ام دیروز رفتم دکتر میگه اول باید ۵۰ کیلو میشدی بعد باردار میشدی ، اینقد عذاب وجدان گرفتم که لاغرم