2777
2789
عنوان

چقدر بی پناهی و بی کسی سخته...

| مشاهده متن کامل بحث + 3756 بازدید | 68 پست
خواهر شوهرم خیانت کرد و همسرش فهمید اما بقدری پدرمادرش پشتش بودن که شوهرش به غلط کردن افتاد و با کلی ...

عزیزممممم

منم ب این نتیجه رسیدم

هر کی راحت تر باشه تو روابطش تو زندگیشم راحت تره

دختر خوب  ۱.شکر خدا که دستت تو جیب خودت هست و منبع درآمد داری  ۲.شکر خدا بچه نداری خیلی ...

خیلیی خستم خیلیی حس میکنم فقط مرگم این حجم مسیولیت و کار و وظفمو میزاره زمین...من هیچ وقت اونجوری که لایقشم خوشی نکردم و این حقم نیستتت. انقدر گریه کردم که چشام نمیبینه اخه چراخدامنو یحال خودم گذاشته من دل کیو شکستم و از دلش درنیاوردم و توبه نکردم اخ خدااا چقد تنهامممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا تو جمعم اماا انگارهیچکیو نمیشناسم سرکارم هرکس کمکی میخاد چه مردم عادی چه همکار تو هرقسمتی اول میاد سراغ من که مشکلشو حل کنم و اما برای من کسی نیستت هیچ کس نیستت..حتی عزیزترین کسم که ادعای عاشقیش میشه راحت بهم توهین میکنه. اگه ساعت ها پیشش گریه  کنم براش ذره ای اهمیت نداره

میگن خدا درد و میده تا ادم رشد کنه

شاید خدا خاست و ی معجزه از سمت کس دیگ برات شد

فقط لطفا بچه نیار 

روابطت رو گسترده کن

جاهای جدید برو و با ادمای جدید اشنا شو

اصلا هم نترس

خودت ب خودت کمک کن ...کسی ک دلش نمیسوزه برا کسی

شاد زیستن و یاد بگیر

اگر درامدت خوبه ک بتونی از پس خودت بربیای جداشو و 

قضیه همینه که کلی ادم منتظزن من جداشم تا نابودم کنن..و پدرمادرم پشتم نیستن و با کوچکترین ناراحتی خودشونو و منو نابود میکنن چبرسه بگم طلاق...دلم میخاد همه ی حافظمو ازدیت بدم

میگن خدا درد و میده تا ادم رشد کنه شاید خدا خاست و ی معجزه از سمت کس دیگ برات شد فقط لطفا بچه نیار ...

من کلی دوست دارم همیشم میگم و میخندم و وقتی نیستم همه چ خانواده چه همکارامیکنن نبودت محسوسه اما خودم از درون داغوونممم

طلاق بگیر با خانوادتم قطع ارتباط کن‌وااا مگه اب و نونتو میدن باشن خانواده وقتی از دشمن بدترن میخوام نباشن برو ی جا ی اتاق بگیر زندگی کن ولی راحت خطمم عوض کن‌با همشون فطع ارتباط کن اصلا توافقی جداسو بگو مهریه بخوره تو سرت فقط برو

بعضی وقتا تو جمعم اماا انگارهیچکیو نمیشناسم سرکارم هرکس کمکی میخاد چه مردم عادی چه همکار تو هرقسمتی ...

ی بار از بس گریه کردم و میلرزیدم از درد روحی و توهین شوهر رفتم حیاط فشارم پایین بود افتادم و ب زور خودمو نشوندم

شوهر امد بره بیرون ...ی نگام کرد ک رو زمینم گفت اگر جلوم پل پل کنی بمیری برام مهم نیس و رفت

شاید چهل دقیقه کف حیاط درتز کشیده بودم تا تونسم پاشم

اینو گفتم بدونی خیلیا مث تو هسن خیلیا بدتر

دستی دستتو نگرفت؟اشکالی نداره

دو دستی خودتو بلند کن و فشار بده....