2777
2789

بادمجون حلقه کن بذار تو قابلمه با کمی سرکه بجوشون سرد که شد بریز تو طرف لابه لاش نعنا و پونه و تخم گشنیز و گلپر و فلفل بریز سیر زیادی هم ریز کن بریز لابه لاش نمک بزن روش سرکه بریز اگه میخوای رنگش هم خوب بشه لابه لاش کلم قرمز خورد کن بریز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ترشی فروش اینجور شنیدم اول میجوشونی بعد میزارم تو ابکش یه چیز سنگین میزاری  روش که تلخیش بره.  بقیشو یادم نیست

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

بادمجونای قلمی وکوچیک باشه بهتره شکمشو یه برش بزن بریز تو قابلمه با سرکه یکم بجوشه له نشه اصلن بیار بزار تو ابکش تا خشک وخنک بشه بعد در شکمشو بازکن توش هویج خوردشده و سیر نمک و زردچوبع وفلفل بریز با یکم شوید خشک بعد تو دبه بچین با ارامش خخخخخ رو هم روهم اخرش سرکه ونمک بریز روش.ازون سدگه که توش پختی نریز توش طعم بد میده درضمن سرکه واسه پختن بادمجونا یه استکان بریز