2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین.

91 بازدید | 17 پست

( لطفا بعد از همدردی به من بگید چیکار کنم یا اگه جای من بودید چی کار می کردید؟)

بچه ها من توی کارهای هنری ماهرم نمیخوام تعریف کنم شماها که من رو نمی شناسید پس بحث فخر فروختن نیست اما اکثر کار های هنری که میبینم می دونم چطور میشه ساختش یا موادش چیه و اون کار رو خیلی با کیفیت تر درست می کنم.

بچه ها من خیلی علاقه دارم کلاس آموزشی بذارم اما اصلا روی این کار رو ندارم. منظورم این نیست سر کلاس نتونم تدریس کنم، نه منظورم اینه که روم نمیشه برم بگم من این چیزارو بلدم میخوام این جا آموزش بدم و خیلی غصمه نمی دونم چی کار کنم و تنها استفاده ای که از این استعدادامم می کنم اینه که باکس سورپرایز سفارش می گیرم یا این که گیفت مدارس برای بچه ها درست می کنم. حتی باورتون نمی شه من عکاسی مهارت دارم دوربینشم دارمااا اما روم نمیشه برم تو مدارس یا تولدی جایی عکاسی😔😔😔

حالا یه ایده اومده تو مغزم که با یه آموزشگاهی صحبت کنم ی کلاس اختصاصی برای خودم داشته باشم و کاراهیی مثل دیزاین تولد و باکس سوپرایز و گیفت عروس داماد یــــا یه کلاس خلاقیت برای خانم های خونه دار که انواع هنر ها رو بهشون آموزش بدم ولــــی از این که برم بگم و نمیدونم نشه خیلی میترسم شماها جای من بودید چیکار می کردین؟ خواهشا درست جواب بدید😔🌹

خدا همه عاشق ها رو بهم برسونه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث شما بدون كلاس بلد میشم فقط چنتا سفارش جزیی نمد گرفتم. ب شدت تنبلم كارمو گسترش نمیدم😒

منم الان برای مدرسه پسرونه کار نمدی دارم 

دقیقا مث منی...توروخدا توروووخدا این رفتارتو که روم نمیشه و نمیتونمو بزا کنار..بخدا من سر همین قضیه خییلی عقب افتادم خییلی

نترس .‌همه مث همن ..همه ی آدما از تو جمع صحبت کردن میترسن بعضی وقتا هزار بار حتی سلام و احوال پرسی ساده رو تو ذهنشون تمرین میکنن..همه توپوق میزنن..

ولی تنها فرق ما با اونا اینه که اونا با وجود اینجور مشکلات میرن جلو ونمیترسن اما مای بیجاره اونقدررر به این ترسمون بها میدیم که کلاآخر سر قید هدفمونو میزنیم

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
اول یه کانال بزن عکس هرچی وکه درست کردی رو بزار بعد توهمون کانال بگو که تدریس می کنی 

پیج اینستاگرام برای باکسام دارممم اوممم اونجا خوبه بذارم

سرای محلع میگن خیلی خوبه برای شروع.ولی چون روت نمیشه میگم بهت. وگرنه راحت میتونی بری مدرسه ها و جاهای دیگه كلاس بذاری. یه پیج هم تو اینستا بزن برا سفارش گرفتن اونم خیلی شروع خوبیه باید تلاش كنی فالوورات زیاد بشن. استوری و پستای زیادی بذار پیجت رو تبلیغ كن وپخشش كن بین مردم.بعد ك زیاد شدن تبادل كن با بقیه پیج ها

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم