2777
2789
عنوان

جفت پایین در بارداری

267 بازدید | 43 پست

امروز،رفتم سونو،هفته شانزدهم هستم،دکتر گف جفت پایینه آب دور جنین هم مختصر کم شده،کسی بوده اینجوری باشه،خیلی نگرانم،بارداری دوممه

🌱🦋🎈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید استراحت کنی تا با بالا رفتن هفته ها جفت خودشو بکشه بالا

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
باید استراحت کنی تا با بالا رفتن هفته ها جفت خودشو بکشه بالا

ببخشید ... ولی شما تجربه داشتی ؟ این استراحت رو دکتر گفته یا شما خودت پیشنهاد میکنی؟

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

من بعد از کلی تحقیق و دکترای متفاوت فهمیدم تو این هفته ها همه ی جفت ها پایینه عزیزم و کاااااااملا طبیعی مگه اینکه سرراهی باشه ک اون مراقبت میخواد.اب دور جنین هم من دلستر تلخ و اب خییییلی خوردم اماخب خونه هام50تاپله داره و روزی حداقل دوبار بالاپایین میشدم .

استارتر  که خاموش شد ...  چرا می خندی؟ نگفت حالا چی میشه؟

اخه خییییییلی درگیرش بودم خیلی گریه کردم خیلی دکترا بعضیاشون منو ترسوندن ماخب چرت بود.الان دخترم دوماهشه.ب حرف دکتراخندیدم ک بعضیاواقعا بیسوادن و ادمو داغون میکنن