2777
2789
.
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
برنج ایرانی چقد اب چقد برنج میذاری؟
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
من . ولی هر بار که برنج میخرم باید آب و کم و زیاد کنم تا بار دوم و سوم دستم بیاد
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان منم همین کارو کردم بازم سفته برنج
پلوپز من و خواهرم و مامانم هر سه تا یه مدل از پارس خزره. یه نوع برنج رو تو پلوپز من با یه بند واسه مامانم دو بند واسه خواهرم دقیقا طبق پیمانه ی خودش خوب در میاره متوجه شدی؟ درجه و هیتر و المنت خود پلوپزها هم با هم متفاوتن
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
اهان اوکی
عزیزم چند پیمانه برنج ریختی الان ؟ ببین برنجت چجوریه اگه توش برنجای سفید داره یعنی برنجت قاطی داره باید سعی کنی کم اب بریزی اگه نه یه دسته سعی کن یک پیمانه همیشه بیشتر از اندازه برنجت اب بریزی االان که سفت شده یه کم اب بپاش روش و یه بار دیگه دما رو بزار روی یک ...نگران نباش نمیسوزه ...
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خوب الان که دیدید سفته آخرای پخت متوجه میشی دیگه ته استکان آب اضافه کن. سریع بخار میکنه و مغزپخت میشه. وقتی آب اضافه کردی با قاشق برنج رویی ها رو ببر زیر
عههههههههههههه مرسی بچه ها
مشکگلم این بوده که زیر و روش نکردم
من همیشه با این روش درست میکنم عالی میشه با یه ته دیگ طلایی، اول دو سه ساعت برنجت رو خیس کن من تو همون قابلمه پلوپز که البته میذارمش رو شعله گاز به ازای هر پیمانه برنج یه پیمانه آب می ریزم تا جوش بیاد بعد برنج رو با نمک و روغن فراوون می ریزم تا بجوشه و آبش کشیده بشه بعد دمکنی میذارم و میذارمش رو همون ظرف پلوپز و کلیدش رو روشن میکنم. نمک زیاد نریز چون ته دیگت شور میشه احتیاج به زیر رو کردن هم نداره چون شکل قالبیش خراب میشه