2777
2789
عنوان

ی چیز بگم بخندید

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 88 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولد برادرزاده مادرشوهرته...بعد فقط پدرشوهرتو گفتن؟؟مگه میشه؟عمه بچه نیاد...شوهر عمه بیاد؟؟؟؟فقط اسم اونو تکی نوشتن؟؟؟؟؟؟؟

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
پشت کارت  فقط اسم پدر شوهرم بود ......ینی دارم منفجر میشم ک مادر و دختر داشتن تصمیمای کبری میگر ...

😂😂😂

وای مادر شوهرت وارفته فک کنم

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
سالگرد فوت 

اهان😂😂😂😂😂😂ولی عجیبه خیلی..خواهرشو نگفته..دامادو گفته

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند