2777
2789
عنوان

همين الآن به چى فكر مى كنيد؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 56 پست
به ارایشگاهی ک میخام برم اپیلاسیون

برا کجات میخوای بری تو رو خدا مواطب باشین اپلاسیون شدیدا بیماری رو منتقل میکنه موطب باش سعی کن جای تمیز بری حتما ظرفش یکبار مصرف باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای یاد امتحان شهری خودم افتادم

پارک دوبل داشتم میزدم افسره هی ترمز رو واسم میگرفت منم برگشتم بهش گفتم میشه ترمز نگیری بزاری کارمو بکنم 🤣آخرش موقه خروج از پارک خاموشم کردم ولی یکی بت پرونده زد تو سرم گفت برو پایین دیگه نمیخوام ببینمت 😅باورم نمیشد قبولم کرد از قشنگ ترین خاطراتم شد

دفعه سوم من قبول شدم 

مگه دیوونه ای؟ کمر درد اجازه میده بهت؟ بفکر خودت باش استراحت کن مریض بشی مکافاته

اخه مامانم میگه نری پشتت باد میخوره 😢

تنبل میشی 

چیکااار کنم

میگه باید مرتب بری تا بدنت فرم بگیره

🍼😚
به عشقم،به زندگیم،به اینکه شاید دیگه هیچوقت صداشو نشنوم،به اینکه شاید دیگه هیچوقت بهش نرسم.هعی خدا

منم مثل تو داشتم فکر میکردمممم😔🙂😭😭😭🙁😞

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
منم درد دارم

لعنت بهش🥴

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
برا کجات میخوای بری تو رو خدا مواطب باشین اپلاسیون شدیدا بیماری رو منتقل میکنه موطب باش سعی کن جای ت ...

برا کل بدن 

اره ی چندتا ارایشگاه خوب امروز رفتم دیدم خیلی تمیز بودن و همه وسایلش ک استفاده میکرد ی بار مصرف بود‌

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

من به این فکر میکنم این خانم ها که میان اینجا اینقدررر پشت سر مادرشوهرهاشون بد میگن نظر مادرشوهرهاشون راجع بهشون چیه بعضی هاشون خیلییی پرو اند من جای مادرشوهرشون بودم حسابی میزدمشون

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...