2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا دلت بخواد عصب کشی انجام دادم.بیحسی میزنن بی درده.فقط یبار یه دکتر گنده اخلاق بود زود شرو کرد هنوز دندونم کامل بیحس نشده بود.ولی وقتی بیحس شد دیکه دردش رفت.بعد عصب کشی ممکنه درد بگیره ک نسکن بهت میدن .انگار ن انگار.چن سالته دندون چندمه،دندون کرسیه؟

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
تا دلت بخواد عصب کشی انجام دادم.بیحسی میزنن بی درده.فقط یبار یه دکتر گنده اخلاق بود زود شرو کرد هنوز ...

٢٩ سالمه،از دندوناي آخر هستش.گفت ٣ يا ٤ تا كانال داره

یکم طول میکشه.خیالت راحت درد نداره اگه یه ذره حس کردی حین کار درد داری بگو دوباره بیحسی تزریق میکنن.موفق باشی فردا خبرشو بهم بده.بعد از تموم شدن بهشون یادآوری کن ک واست مسکن قوی بنویسن تا خدای نکرده اذیت نشی.😘

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
یکم طول میکشه.خیالت راحت درد نداره اگه یه ذره حس کردی حین کار درد داری بگو دوباره بیحسی تزریق میکنن. ...

خيلي ممنون،واقعا دلم رو آروم كردين.حتما ميگم      

خيلي ممنون،واقعا دلم رو آروم كردين.حتما ميگم        

😍😘

یکم طول میکشه.خیالت راحت درد نداره اگه یه ذره حس کردی حین کار درد داری بگو دوباره بیحسی تزریق میکنن. ...

خانومي ممنون از آرامشي كه بهم دادي،ديروز انجام دادم عصب كشي رو و واقعا مثل بقيه كارا دندان پزشكي بود