2777
2789
عنوان

زندگي مرفه صدف بيوتي

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون داره زندگی میکنه آآما زندگی داره...

چقد دقیق بود

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

حالا خدانکنه اینم بلای بابای آگرین سرش بیاد

یه آه کشیدن بسه

بخدا اون یارو چشم خود شوهرش مرد 

طناز و پیمان 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
بقرااان مجید قسم ینفر بیاد مثال ظاهر زندگی باطن زندگی نمیدونم چی چی رو بزنه میکشمش 

ظاهر زندگی مردم رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنین

بیا منو بکش 

چون آرزوم مرگه

من طراحی سایت شخصی، فروشگاهی، شرکتی، انجام میدم با قیمت مناسب.هر نمونه ای که بخواین طراحی میکنم. 

اینم در نظر بگیر که بی نهایتم داره تلاش می کنه 

تقریبا کارش هیچ تعطیلی یا زمانه استراحت نداره 

یه بند این بی صاحاب شده دستشه و‌باید سناریو داشته باشه ، اونجور که ما می بینیمم نیست باید به همه ی جملات و حرفاش فک کنه که جذابیت داشته باشه و ....

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
من فالورش نيستم اما گاهي استوري هاشو ميبينم واقعا تحسينش ميكنم چون خيلي تلاش كرد و به اون چيزي كه ...

من كه قبول ندارم تلاشش كه همين خانوما ميرن فالووش ميكنن ديگه