2777
2789
عنوان

زندگي مرفه صدف بيوتي

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 70 پست
واا دروغ گفته؟ هتلش چي بوده قضيش

خیلی دروغ گفته.

هتل وقتی بری من فالورام زیاده منو راه بدین فقط یه زمان مشخص و کم میتونی  برا همین هی هتل عوض میکرده یه جا ولی الکی گفت دوست داریم هتل عوض کنیم.یا میره تو پیجای دیگه سرک میکشه بلاک میکنه

یا الکی گفت تو مجله فوربس (یادم نی) اصلی ثبت شدم وو فلان ولی دروغ بود 

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدف رو میشناسم 

مامان و باباش ساکن الهیه برج چنارانن و ترک هم هستن 

مامانم توی سالن فرشته کار میکرد مامانش و خواهرش مشتری بودن ماشین زیر پاشون پورشه اس 

حالا اینا مهم نیس ولی هرکسی یه زندگی داره

خیلی دروغ گفته. هتل وقتی بری من فالورام زیاده منو راه بدین فقط یه زمان مشخص و کم میتونی  برا ه ...

عکسه مجله رو گذاشت استوریااا

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤

نتیجه کار های خوده مردمه که ادمای غیر حرفه ای معروف میشن بلاگر آرایش هیلی زیاد هست بدون خاله زنک بازی کارشون آموزشه ایشون از وقتی فضیه سفر اومده یه ریمل زدن یاد نداده فقط تگ میکنه که برند ها ببینن براش کادو بیاد.اگر از اول با سفر ووو معروف میشد خیلی صادقانه تر و موفق بود

نتیجه کار های خوده مردمه که ادمای غیر حرفه ای معروف میشن بلاگر آرایش هیلی زیاد هست بدون خاله زنک باز ...

منم اصلا ازش ارايش نمبتونم ياد بگيرم فقط مياد انباكسينگ ميكنه 

عکسه مجله رو گذاشت استوریااا

نه اسکرین شات رو گذاشت لینک رو نذاشت و ماله فوربس اصلی نبوده اصن و در مورد درآمد بوده حتی فک کنم اسم النازم بود مردم چک کردن وقتی گفتن کامنتارو پاک کرد